– Israel vil reagere på alle raketangreb

Forsvarsminister Naftali Bennett advarer om, at Israel vil reagere på alle raketangreb fra Gazastriben, uanset om de rammer et mål eller rammer et ubeboet område.
Naftali Bennett. (Foto: Skærmdump fra i24)
Vis din støtte - klik her for at blive medlem af MIFF nu eller give en gave til informationsarbejdet. Du kan også sende SMS med kodeord MIFF til 1245 (200 kr).

Tirsdag aften affyrede terrorister fra Gazastriben raketter mod Israel. Israel har foreløbigt reageret med runder af luftangreb mod Hamas-mål i løbet af natten og morgentimerne. Samtidig advarede forsvarsminister Naftali Bennett på Twitter om, at Israel nu vil reagere på alle raketangreb.

– En raket, der ikke rammer et mål, evalueres på samme måde som en raket, der rammer. De, der angriber, vil blive slået tilbage, skrev Bennett.

Til tider har Israel ikke reageret med luftangreb, når granater eller raketter fra Gazastripen har ramt åbne områder uden at være en trussel mod liv eller ejendom i Israel.

Du er velkommen til at kommentere på artiklen!

I vores kommentarfelt har Med Israel For Fred (MIFF) givet ytringsfrihed for medlemmer og modstandere siden 2001. Skriv dit indlæg med dit rigtige navn og hold dig til sagen. Chikane er uacceptabelt. Undgå alle former for spam. Brud på retningslinjerne medfører, at kommentarer bliver slettet eller at du bliver blokeret.

Bliv fast giver for MIFF Danmark med sms
Send FASTMIFF til 1245 (der vil blive opkrævet et fast månedligt beløb på 100 kroner på din mobilregning + alm. sms-takst). For opsigelse: Send FASTMIFF STOP til 1245. Udbyder: Med Israel for fred, Muldvad 7, 2800 Kongens Lyngby, tlf. 93 87 86 74
Giv en gave til MIFF Danmark  med sms
Send MIFF til 1245 (der vil blive opkrævet et engangsbeløb på 200 kroner på din næste mobilregning + alm. sms-takst)


Tidligere artikelRaketter affyret mod Israel fra Gaza
Næste artikelFængselsdømt terrorist er suppleant i bestyrelsen i Danish House in Palestine
Avatar
Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i MIFF. Han utviklet nettstedet på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.

Ingen indlæg at vise