Bliv aktiv ven af ​​Israel nu!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. maj for at høre meget relevante foredrag. Vær hurtig med tilmelding, begrænset antal pladser. 

– Israel vil reagere på alle raketangreb

Naftali Bennett. (Foto: Skærmdump fra i24)
Forsvarsminister Naftali Bennett advarer om, at Israel vil reagere på alle raketangreb fra Gazastriben, uanset om de rammer et mål eller rammer et ubeboet område.

Tirsdag aften affyrede terrorister fra Gazastriben raketter mod Israel. Israel har foreløbigt reageret med runder af luftangreb mod Hamas-mål i løbet af natten og morgentimerne. Samtidig advarede forsvarsminister Naftali Bennett på Twitter om, at Israel nu vil reagere på alle raketangreb.

– En raket, der ikke rammer et mål, evalueres på samme måde som en raket, der rammer. De, der angriber, vil blive slået tilbage, skrev Bennett.

Til tider har Israel ikke reageret med luftangreb, når granater eller raketter fra Gazastripen har ramt åbne områder uden at være en trussel mod liv eller ejendom i Israel.

Du kan læse denne artikel gratis på grund af MIFFs over 13.000 medlemmer i Norge og over 1.000 medlemmer i Danmark. Men vi har brug for støtte fra mange flere nu!

Giv en gave her eller brug MobilePay 49739

Bliv medlem