Bliv aktiv ven af ​​Israel nu!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. maj for at høre meget relevante foredrag. Vær hurtig med tilmelding, begrænset antal pladser. 

Trodsede raketregn – blev gift i beskyttelsesrum

Dor og Orel Huri gav hinanden deres ja i et beskyttelsesrum foran 100 gæster. (Foto: Skærmdump fra Instagram)
Dor og Orel Huri ønskede ikke, at terroristerne skulle ødelægge deres store dag.

Raketterne, som haglede ned over Israel tirsdag den 12. november, satte en stopper for bryllupsplanerne blandt flere par, der havde lejet festlokaler som nu var under angreb fra Gaza.

Den palæstinensiske terrorgruppe Islamisk Jihad affyrede hundredvis af raketter mod Israel, efter det israelske forsvar dræbte militærleder Baha Abu al-Ata i et målrettet luftangreb tidligt tirsdag morgen.

Raketangrebene førte til, at IDF’s hjemmekommando begrænsede antallet af mennesker, der måtte være samlet samme sted flere steder i det sydlige Israel. Som et resultat var mange nødt til at ændre på deres bryllupsplaner.

Et brudepar havde planlagt en stor fest med over 1.000 gæster, men de ønskede ikke, at terroristerne skulle ødelægge deres dag. Så de valgte at flytte brylluppet til et beskyttelsesrum, hvor det lykkedes dem at få 100 gæster ind.

Dor og Orel Huris midlertidige bryllup blev kendt for offentligheden takket være brudgommens kendte søster Karin Kleinberg, som er kendt fra et populært israelsk tv-show, skriver Times of Israel.

Kleinberg, der har omkring 52.000 følgere på Instagram, postede besked om at brylluppet kunne blive aflyst. Det skulle have været afholdt i Netivot, byen, hvor en raket ramte en bopæl og forårsagede store materielle skader.

https://www.instagram.com/p/B4yBynBFEvf/?utm_source=ig_embed

Brudeparret prøvede at finde et nyt sted til brylluppet, der forhåbentlig var uden for raketternes rækkevidde, men til sidst gav de op. Selvom de havde drømt om et stort bryllup, annullerede de heller ikke hele brylluppet.

Så i stedet for 1000 gæster i et stort festlokale, var der 100 gæster i et beskyttelsesrum. Parret siger, at de vil holde en større fest med venner og familie på et senere tidspunkt.

En række andre brudepar modtog også hjælp fra både kendte og ukendte til at arrangere midlertidige bryllupper andre steder i landet på grund af raketregnen.

På billedet ses en brud, der søger dække på vej til sit eget bryllup:

Du kan læse denne artikel gratis på grund af MIFFs over 13.000 medlemmer i Norge og over 1.000 medlemmer i Danmark. Men vi har brug for støtte fra mange flere nu!

Giv en gave her eller brug MobilePay 49739

Bliv medlem