Bliv aktiv ven af ​​Israel nu!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. maj for at høre meget relevante foredrag. Vær hurtig med tilmelding, begrænset antal pladser. 

Nye raketangreb mod Israel i nat

En af raketterne eksploderede uden for en bolig i Sderot. Biler og huse led store materielle skader. (Foto: Twitter)
Terrorister i Gazastriben affyrede 10 raketter mod det sydlige Israel.

Fredag ​​aften og natten til lørdag affyrede terrorister i Gazastriben ti raketter mod civile i det sydlige Israel. Otte af raketterne blev skudt ned af Iron Dome-missilforsvaret, men en raket ramte uden for en bolig i Sderot.

-Det var en kraftig eksplosion. Heldigvis var vi i beskyttelsesrummet (merhcav mugan – forkortelse på hebraisk: Mamad), men der er store materielle skader, siger en af ​​beboerne til Walla News.

Huset og biler parkeret i nærheden led stor skade, men ingen mennesker kom til skade. En 65-årig kvinde blev lettere såret, da hun faldt, mens hun løb i sikkerhed. Fem mennesker fik chokskader.

Angrebet er det værste i flere måneder, og tusindvis af israelere måtte tilbringe natten i beskyttelsesrum. Det israelske forsvar reagerede på angrebet ved at bombe flere Hamas-mål i Gazastriben. Ifølge palæstinensiske kilder blev en palæstinenser dræbt. Det vides ikke, om han var tilknyttet en terroristgruppe.

Her er en video af raketten, der eksploderede i Sderot:

  • Læs flere af MIFFs artikler om terrortruslen mod Israel her.
  • Læs MIFFs interview af Sderots borgmester om, hvordan 20 år med raketangreb fra Gaza har påvirket byen her.



Du kan læse denne artikel gratis på grund af MIFFs over 13.000 medlemmer i Norge og over 1.000 medlemmer i Danmark. Men vi har brug for støtte fra mange flere nu!

Giv en gave her eller brug MobilePay 49739

Bliv medlem