Raketangreb fra Gaza mod Israel. Billedet er fra Gaza-krigen i 2014. (Illustrationfoto: IDF)

Raketangreb mod Ashkelon har kostet 80 årig kvinde livet

Nina Ginisdanova (80), blev kritisk såret i november 2018 af raketangreb fra Gaza.

Nina Ginisdanova, blev kritisk såret af raketangreb fra Gaza, der ramte Ashkelon i november 2018. Nina er desværre død nu af sine kvæstelser på Sheba Hospital i Tel Hashomer, skriver Arutz Sheva Israel International News.

Socialarbejdere fra Ashkelon Kommune er i kontakt med familien og yder dem den nødvendige hjælp.

Raketten affyret af terrorister fra Gaza, ramte den beboelsesejendom i Ashekoln, hvor Ginisdanova boede. Den 80-årige kvinde kunne ikke nå det beskyttede område og blev kritisk såret. Hun blev indlagt på Sheba Hospital i Tel Hashomer i flere måneder, før hun døde i sidste uge.

Ashkelons borgmester Tomer Glam sagde:
”Desværre mistede vi endnu en borger i den uendelige krig mod terrororganisationer i Gaza. Jeg håber, at hun bliver det sidste offer. Kommunen vil fortsætte med at hjælpe familien og give dem alt, hvad de har brug for i den kommende svære tid.”

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp