Bliv aktiv ven af ​​Israel nu!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. maj for at høre meget relevante foredrag. Vær hurtig med tilmelding, begrænset antal pladser. 

Raketangreb mod Ashkelon har kostet 80 årig kvinde livet

Raketangreb fra Gaza mod Israel. Billedet er fra Gaza-krigen i 2014. (Illustrationfoto: IDF)
Nina Ginisdanova (80), blev kritisk såret i november 2018 af raketangreb fra Gaza.

Nina Ginisdanova, blev kritisk såret af raketangreb fra Gaza, der ramte Ashkelon i november 2018. Nina er desværre død nu af sine kvæstelser på Sheba Hospital i Tel Hashomer, skriver Arutz Sheva Israel International News.

Socialarbejdere fra Ashkelon Kommune er i kontakt med familien og yder dem den nødvendige hjælp.

Raketten affyret af terrorister fra Gaza, ramte den beboelsesejendom i Ashekoln, hvor Ginisdanova boede. Den 80-årige kvinde kunne ikke nå det beskyttede område og blev kritisk såret. Hun blev indlagt på Sheba Hospital i Tel Hashomer i flere måneder, før hun døde i sidste uge.

Ashkelons borgmester Tomer Glam sagde:
”Desværre mistede vi endnu en borger i den uendelige krig mod terrororganisationer i Gaza. Jeg håber, at hun bliver det sidste offer. Kommunen vil fortsætte med at hjælpe familien og give dem alt, hvad de har brug for i den kommende svære tid.”

Du kan læse denne artikel gratis på grund af MIFFs over 13.000 medlemmer i Norge og over 1.000 medlemmer i Danmark. Men vi har brug for støtte fra mange flere nu!

Giv en gave her eller brug MobilePay 49739

Bliv medlem