Bliv aktiv ven af ​​Israel nu!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. maj for at høre meget relevante foredrag. Vær hurtig med tilmelding, begrænset antal pladser. 

Netanyahu måtte evakuere valgmøde efter raketangreb

Her får Netanyahu besked af sine sikkerhedsvagter om at evakuere valgkampmødet. (Foto: Skærmdump)
Flere raketter blev affyret fra Gaza mod de israelske byer Ashdod og Ashkelon.

Tirsdag aften gik raketalarmen i de israelske kystbyer Ashdod og Ashkelon, efter at flere raketter blev affyret fra Gazastriben. Cirka 400.000 mennesker måtte løbe i sikkerhed. Det gjorde den israelske premierminister Benjamin Netanyahu også, der afholdt et valgmøde i Ashdod, skriver Times of Israel.

Netanyahu bad publikum om at evakuere rummet stille og roligt. Han skal have vendt tilbage og afsluttet mødet, efter faren var ovre.

Flere politikere afholdt valgmøde i byen. Benny Gantz, leder af partiet blå og hvid (Kahol Lavan), og den tidligere forsvarsminister Avigdor Lieberman måtte også evakuere, da raketalarmen gik i gang. Beskyttelsesrummene i de to byer blev åbnet.

Der er ikke rapporter om tilskadekommende, men en 46-årig kvinde behandles på hospitalet for chok efter hun blev fanget under raketalarmen på åben gade. En af raketterne blev skudt ned af Iron Dome-raketforsvaret. En anden eksploderede i et åbent område.

Du kan læse denne artikel gratis på grund af MIFFs over 13.000 medlemmer i Norge og over 1.000 medlemmer i Danmark. Men vi har brug for støtte fra mange flere nu!

Giv en gave her eller brug MobilePay 49739

Bliv medlem