Bliv aktiv ven af ​​Israel nu!

Det jødiske folks og Israels historie – tidslinje

Netanyahu måtte evakuere valgmøde efter raketangreb

Her får Netanyahu besked af sine sikkerhedsvagter om at evakuere valgkampmødet. (Foto: Skærmdump)
Flere raketter blev affyret fra Gaza mod de israelske byer Ashdod og Ashkelon.

Tirsdag aften gik raketalarmen i de israelske kystbyer Ashdod og Ashkelon, efter at flere raketter blev affyret fra Gazastriben. Cirka 400.000 mennesker måtte løbe i sikkerhed. Det gjorde den israelske premierminister Benjamin Netanyahu også, der afholdt et valgmøde i Ashdod, skriver Times of Israel.

Netanyahu bad publikum om at evakuere rummet stille og roligt. Han skal have vendt tilbage og afsluttet mødet, efter faren var ovre.

Flere politikere afholdt valgmøde i byen. Benny Gantz, leder af partiet blå og hvid (Kahol Lavan), og den tidligere forsvarsminister Avigdor Lieberman måtte også evakuere, da raketalarmen gik i gang. Beskyttelsesrummene i de to byer blev åbnet.

Der er ikke rapporter om tilskadekommende, men en 46-årig kvinde behandles på hospitalet for chok efter hun blev fanget under raketalarmen på åben gade. En af raketterne blev skudt ned af Iron Dome-raketforsvaret. En anden eksploderede i et åbent område.

Du kan læse denne artikel gratis på grund af MIFFs over 13.000 medlemmer i Norge og over 1.000 medlemmer i Danmark. Men vi har brug for støtte fra mange flere nu!

Giv en gave her eller brug MobilePay 49739

Bliv medlem