Fem raketter affyret fra Gaza

Det israelske forsvar har reageret ved at bombe Hamas-mål.

Raketangreb fra Gazastriben mod det sydlige Israel (arkivfoto: IDF)
Sådan ser det ud når raketter affyres mod Israel. (arkivfoto: IDF)

Sent fredag ​​den 6. september gik raketalarmen endnu engang i de israelske byer tæt på grænsen til Gaza. Ifølge det israelske forsvar (IDF), blev fem raketter affyret ind i det sydlige Israel. Det israelske forsvar reagerede ved at angribe flere Hamas- artilleri- og helikoptermål, skriver Times of Israel.

Ingen blev fysisk såret i angrebet, men to kvinder er blevet behandlet for chok. Mindst en af ​​raketterne landede og eksploderede uden for Sderot – der bor 25.000 indbyggere i byen. Som et resultat begyndte det at brænde i området.

I de sidste uger er næsten 20 raketter og granater affyret mod Israel.