Fem raketter affyret fra Gaza

Det israelske forsvar har reageret ved at bombe Hamas-mål.

Raketangreb fra Gazastriben mod det sydlige Israel (arkivfoto: IDF)
Raketangreb fra Gazastriben mod det sydlige Israel (arkivfoto: IDF)
Denne artikel er en gave til dig fra medlemmerne i Med Israel for Fred (MIFF). Hvis du også bliver medlem, kan vi nå ud med sandheden om Israel til endnu flere. Hvis du allerede er medlem, håber vi, at du vil rekruttere en ven nu. Klik her for at gå til indmeldelsesblanket. Medlemskab er gratis året ud!

Sent fredag ​​den 6. september gik raketalarmen endnu engang i de israelske byer tæt på grænsen til Gaza. Ifølge det israelske forsvar (IDF), blev fem raketter affyret ind i det sydlige Israel. Det israelske forsvar reagerede ved at angribe flere Hamas- artilleri- og helikoptermål, skriver Times of Israel.

Ingen blev fysisk såret i angrebet, men to kvinder er blevet behandlet for chok. Mindst en af ​​raketterne landede og eksploderede uden for Sderot – der bor 25.000 indbyggere i byen. Som et resultat begyndte det at brænde i området.

I de sidste uger er næsten 20 raketter og granater affyret mod Israel.