Far (60) og søn (17) knivstukket

To israelere blev knivstukket i landsbyen Azzoun på Vestbredden.

Ambulancepersonale tager sig af en tilskadetkommet person. Billedet er taget ved en anden begivenhed. (Illustrationsfoto: Tazpit)

To israelere blev såret i et knivangreb nær den palæstinensiske by Azzoun på Vestbredden lørdag den 7. september. En af de sårede, en 17-årig dreng, blev alvorligt såret. Den anden, en 60 år gammel mand, blev lettere såret med skader i hånden. De to er far og søn fra det sydlige Israel.

Drengens onkel skal også have været involveret, men han blev ikke såret i angrebet. Familien var på vej til tandlægen i byen, skriver Ha’aretz.

Det israelske forsvar siger, at det er et terrorangreb. De sårede er blevet kørt på hospitalet.

Tidligere artikelFem raketter affyret fra Gaza
Næste artikelDen nye terrortrussel mod Israels nordlige og sydlige grænse
Du er velkommen til at kommentere på artiklen!

I vores kommentarfelt har Med Israel For Fred (MIFF) givet ytringsfrihed for medlemmer og modstandere siden 2001. Skriv dit indlæg med dit rigtige navn og hold dig til sagen. Chikane er uacceptabelt. Undgå alle former for spam. Brud på retningslinjerne medfører, at kommentarer bliver slettet eller at du bliver blokeret.

Avatar
Bjarte Bjellås ble journalist i MIFF fra 1. januar 2017. Etter journaliststudier jobbet han i Fædrelandsvennen og Vennesla Tidende.