Far (60) og søn (17) knivstukket

To israelere blev knivstukket i landsbyen Azzoun på Vestbredden.

Ambulancepersonale tager sig af en tilskadetkommet person. Billedet er taget ved en anden begivenhed. (Illustrationsfoto: Tazpit)
Denne artikel er en gave til dig fra medlemmerne i Med Israel for Fred (MIFF). Hvis du også bliver medlem, kan vi nå ud med sandheden om Israel til endnu flere. Hvis du allerede er medlem, håber vi, at du vil rekruttere en ven nu. Klik her for at gå til indmeldelsesblanket. Medlemskab er gratis året ud!

To israelere blev såret i et knivangreb nær den palæstinensiske by Azzoun på Vestbredden lørdag den 7. september. En af de sårede, en 17-årig dreng, blev alvorligt såret. Den anden, en 60 år gammel mand, blev lettere såret med skader i hånden. De to er far og søn fra det sydlige Israel.

Drengens onkel skal også have været involveret, men han blev ikke såret i angrebet. Familien var på vej til tandlægen i byen, skriver Ha’aretz.

Det israelske forsvar siger, at det er et terrorangreb. De sårede er blevet kørt på hospitalet.