Bliv aktiv ven af ​​Israel nu!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. maj for at høre meget relevante foredrag. Vær hurtig med tilmelding, begrænset antal pladser. 

Israels hær: Netværk til terrorfinansiering i Gaza og på Vestbredden afsløret

Israelske soldater (foto: Eran Lahav, flickr.com)
IDF hævder, at virksomheden blev drevet via en myndighed, som udsteder pas. Pengene blev brugt til terroraktiviteter og lønninger til Hamas-agenter

IDF udtaler, at de har arresteret medlemmer af Hamas, som er forbundet til et netværk, der står for pengetransaktioner til terror fra Gaza til Vestbredden, skriver Times of Israel.

Netværket var ledet gennem et kontor i Gaza, kaldet “Al-Haramain”, som udsteder pas i Gaza, udtaler IDF.

Penge blev overført ved modregning af gæld mellem en række uafhængige pengevekslerer, ved minimal brug af kontanter. Derfor var registrering i banksystemerne ikke påkrævet, tilføjer IDF.

Den store sum penge overført ved den metode, blev brugt til organisering af terror og til aflønning af Hamas-agenter.

IDF fortæller, at de har arresteret Hamas-medlemmerne Mohammad Abu Salim, Ibrahim Muzaffar and Khaled Muzaffar på Vestbredden. Mændende blev arresteret under en operation der skulle afsløre netværk, som finansierer terrorvirksomhed. De fortæller dog ikke, hvilken rolle de tre mænd havde i sagen.

IDF forstæller, at de har intensiveret indsatsen for at styrke “foranstaltninger mod civile virksomheder, der samarbejder med terrororganisationer i området og i Gaza striben.”

Du kan læse denne artikel gratis på grund af MIFFs over 13.000 medlemmer i Norge og over 1.000 medlemmer i Danmark. Men vi har brug for støtte fra mange flere nu!

Giv en gave her eller brug MobilePay 49739

Bliv medlem