Bliv aktiv ven af ​​Israel nu!

Det jødiske folks og Israels historie – tidslinje

Drone fløj ind i israelsk luftrum – udtaler IDF-talsmand

Grænsehegnet mellem Israel og Libanon (Foto: Greatest Paka Photography, flickr.com)
Hizbollah har styrket sin tilstedeværelse i det sydlige Libanon ved at forbedre sin offensive terrorinfrastruktur, men israelsk militærkommandør advarer Libanon om at ethvert angreb vil få konsekvenser for dem.

En drone, som ifølge det israelske militær tilhører den libanonbaserede Hizbollah-terrorgruppe, krydsede israelsk luftrum for derefter at vende tilbage over grænsen, skriver den israelske avis Yediot Ahronoth.

IDF-talsmandens enhed udtalte, at dronen iagttog israelske troppebevægelser.

Hændelsen fandt sted henover middag, onsdag d. 12 juni, da et ubemandet køretøj krydsede den vestlige del af Israel-Libanon grænsen, og IDF-talsmandens enhed rapporterede, at begivenheden blev undersøgt ved hjælp af israelske overvågningsoplysninger.

Israels fly blev sendt til området for at følge droneflyvningen, selv om den ikke blev skudt ned.

I en ceremoni tirsdag, hvor Libanon-krigen i 2006 blev markeret, sagde militærchefen for den nordlige kommando, Lt. Gen. Amir Baram, at
Hassan Nasrallah, som er leder af den iransk-støttede terrorgruppe Hizbollah lod til at være under et utroligt press ved sin seneste offentlige deltagelse og tilføjede, at Libanon kunne betale dyrt i den næste krig.

Baram fortalte familierne til faldne IDF-soldater dræbt under anden Libanon-krig, at Nasrallahs loyalitet ligger hos Iran – ikke hos Libanon.

Han tilføjede, at Israel aldrig vil tillade Hizbollah at bygge infrastruktur til terrorangreb på israelere fra det sydlige Libanon, herunder missilstartkapaciteter, der strider mod FN-resolutioner eller truer Israel med krigere, der er uddannet i offensive operationer.

Du kan læse denne artikel gratis på grund af MIFFs over 13.000 medlemmer i Norge og over 1.000 medlemmer i Danmark. Men vi har brug for støtte fra mange flere nu!

Giv en gave her eller brug MobilePay 49739

Bliv medlem