Bliv aktiv ven af ​​Israel nu!

Det jødiske folks og Israels historie – tidslinje

To knivstukket i terrorangreb i Jerusalem, fredag morgen

Ambulancefolk behandler et af ofrene efter knivangrebet i den gamle bydel i Jerusalem d. 31 maj. (Foto: Magen David Adom)
Tilstanden hos et af ofrene er alvorlig

To personer blev såret, en af dem alvorligt, da de blev stukket ned af en terrorist i Jerusalems gamle bydel, fredag morgen, skriver Times of Israel

– Klokken ca. 06.20 gik gerningsmanden gennem Damaskusporten. Han stak en mand og begyndte at løbe fra stedet. På vejen så han en 16 årig dreng og stak ham også, oplyser det israelske politi.

Den mistænkte – en 19 år gammel palæstinenser fra Vestbredden, blev skudt og dræbt af politiet. Terrorangrebet fandt sted den sidste fredag i ramadan, som er en periode med øget spænding i området. Efter angrebet har politiet placeret ekstra politi i og omkring den gamle bydel.

Manden som blev angrebet lige indenfor Damaskusporten blev stukket i halsen og hovedet. Hans tilstand siges at være alvorlig.

– Jeg så en mand i 40’erne som lå ved Damaskusporten. Han var næsten ikke ved bevidsthed og havde knivskader i overkroppen. Jeg gav ham førstehjælp, stoppede blødningen og han blev kørt væk med ambulance, siger en af ambulancefolkene.

Det andet offer blev stukket i ryggen nær Hurva-synagogen. Hans tilstand er moderat. Begge ofre får nu behandling på sygehuset.

Du kan læse denne artikel gratis på grund af MIFFs over 13.000 medlemmer i Norge og over 1.000 medlemmer i Danmark. Men vi har brug for støtte fra mange flere nu!

Giv en gave her eller brug MobilePay 49739

Bliv medlem