To knivstukket i terrorangreb i Jerusalem, fredag morgen

Tilstanden hos et af ofrene er alvorlig

Ambulancefolk behandler et af ofrene efter knivangrebet i den gamle bydel i Jerusalem d. 31 maj. (Foto: Magen David Adom)
Denne artikel er en gave til dig fra medlemmerne i Med Israel for Fred (MIFF). Hvis du også bliver medlem, kan vi nå ud med sandheden om Israel til endnu flere. Hvis du allerede er medlem, håber vi, at du vil rekruttere en ven nu. Klik her for at gå til indmeldelsesblanket. Medlemskab er gratis året ud!

To personer blev såret, en af dem alvorligt, da de blev stukket ned af en terrorist i Jerusalems gamle bydel, fredag morgen, skriver Times of Israel

– Klokken ca. 06.20 gik gerningsmanden gennem Damaskusporten. Han stak en mand og begyndte at løbe fra stedet. På vejen så han en 16 årig dreng og stak ham også, oplyser det israelske politi.

Den mistænkte – en 19 år gammel palæstinenser fra Vestbredden, blev skudt og dræbt af politiet. Terrorangrebet fandt sted den sidste fredag i ramadan, som er en periode med øget spænding i området. Efter angrebet har politiet placeret ekstra politi i og omkring den gamle bydel.

Manden som blev angrebet lige indenfor Damaskusporten blev stukket i halsen og hovedet. Hans tilstand siges at være alvorlig.

– Jeg så en mand i 40’erne som lå ved Damaskusporten. Han var næsten ikke ved bevidsthed og havde knivskader i overkroppen. Jeg gav ham førstehjælp, stoppede blødningen og han blev kørt væk med ambulance, siger en af ambulancefolkene.

Det andet offer blev stukket i ryggen nær Hurva-synagogen. Hans tilstand er moderat. Begge ofre får nu behandling på sygehuset.