Bliv aktiv ven af ​​Israel nu!

Det jødiske folks og Israels historie – tidslinje

Indsmugling af militært udstyr til Gaza stoppet ved Erez overgangen

Erez overgangen. (Foto: ko2ko2ko, flickr.com)
Af de israelske postleveringer overført til Gaza, blev 172 pakker identificeret som "mistænkelige produkter med dobbelt anvendelse".

The Jerusalem Post: Forsøg på at smugle våbenudstyr, dykkerudstyr og kommunikationsudstyr ind i Gazastriben blev stoppet i går, rapporterede den israelske avis, Maariv torsdag morgen.

To hundrede og halvtreds israelske postposer blev overført til Gazastriben gennem Erez overganen – koordineret af Gaza Koordinerings- og Forbindelsesadministrationen på vegne af Koordineringen af ​​Regeringsaktiviteter i territorierne.

Af de 250 israelske postposer, der blev overført til Gaza, blev 172 pakker identificeret som “mistænkelige produkter med dobbelt anvendelse”.

Erez overgang-officeren (på vegne af the Gaza District Coordination Office (DCO)) beslaglage og konfiskerede de mistænkelige produkter, der var blevet bestilt på internettet. Produkterne indeholdt militært og elektronisk udstyr, der kunne bruges til terrorhandlinger, rapporterede Maariv.

Blandt de pakker, der blev identificeret af DCO-officeren, var der digitale mikroskoper, våben kikkerter, lygter og holdere til våben, scannere, elektroniske komponenter, skjulte kameraer, kommunikationsudstyr, dykkerlygter og militære støvler.


Du kan læse denne artikel gratis på grund af MIFFs over 13.000 medlemmer i Norge og over 1.000 medlemmer i Danmark. Men vi har brug for støtte fra mange flere nu!

Giv en gave her eller brug MobilePay 49739

Bliv medlem