Erez overgangen. (Foto: ko2ko2ko, flickr.com)

Indsmugling af militært udstyr til Gaza stoppet ved Erez overgangen

Af de israelske postleveringer overført til Gaza, blev 172 pakker identificeret som "mistænkelige produkter med dobbelt anvendelse".

The Jerusalem Post: Forsøg på at smugle våbenudstyr, dykkerudstyr og kommunikationsudstyr ind i Gazastriben blev stoppet i går, rapporterede den israelske avis, Maariv torsdag morgen.

To hundrede og halvtreds israelske postposer blev overført til Gazastriben gennem Erez overganen – koordineret af Gaza Koordinerings- og Forbindelsesadministrationen på vegne af Koordineringen af ​​Regeringsaktiviteter i territorierne.

Af de 250 israelske postposer, der blev overført til Gaza, blev 172 pakker identificeret som “mistænkelige produkter med dobbelt anvendelse”.

Erez overgang-officeren (på vegne af the Gaza District Coordination Office (DCO)) beslaglage og konfiskerede de mistænkelige produkter, der var blevet bestilt på internettet. Produkterne indeholdt militært og elektronisk udstyr, der kunne bruges til terrorhandlinger, rapporterede Maariv.

Blandt de pakker, der blev identificeret af DCO-officeren, var der digitale mikroskoper, våben kikkerter, lygter og holdere til våben, scannere, elektroniske komponenter, skjulte kameraer, kommunikationsudstyr, dykkerlygter og militære støvler.


Facebook
Twitter
Email
WhatsApp