Den 19 årige israelske kvinde, Ori Ansbacher blev brutalt voldtaget og myrdet torsdag 7. februar. (Foto: Privat)

Palæstinenser erkender voldtægt og mord på Ori Ansbacher (19)

Torsdag den 7. februar blev Ori Ansbacher fra Tekoa på Vestbredden fundet nøgen og myrdet af flere knivstik i skoven i Ein Yael i Jerusalem.

Den 19-årige Ori Ansbacher blev fundet myrdet den 7. februar. Mindre end 48 timer derefter blev den 29-årige palæstinenser, Arafat Irfayia, fra Hebron arresteret. DNA-fund på gerningsstedet betød at efterforskerne med sikkerhed kunne fastslå hans identitet. Israelske medier skrev allerede den 10. februar, at Irfayaia havde erkendt både voldtægten og mordet på Ori Ansbacher.

Den israelske sikkerhedstjeneste, Shin Bet oplyser at gerningsmanden forlod sit hjem i Hebron med en kniv og tog til landsbyen Beit Jala. Her gik han ind i skoven, hvor han så Ori. Hvorefter Irfayia angreb, voldtog og myrdede Ori. Mordet på Ansbacher efterforskes som et terrorangreb. Hvilket også underbygges af Irfayia’s egen forklaring under hans forhør. Men, flere detaljer i sagen er fortsat underlagt militærcensur.

I 2009 blev Irfayia fængslet af de israelske myndigheder for mistænkelig adfærd og ulovlig våbenbesiddelse. Der foreligger ikke informationer om, at han efter sin løsladelse skulle have været involveret i terrorgrupper.

 

 

 

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp