14 årig pige stukket ned i Jerusalem

Den 14-åriges tilstand er stabil og hendes liv er ikke i fare.

En 14-årig pige blev stukket med kniv mens hun ventede på skolebussin. (Foto: Magen David Adom)
En 14-årig pige blev stukket med kniv mens hun ventede på skolebussin. (Foto: Magen David Adom)

Klokken 06:55 (07:55 i København) blev ambulancerne og politiet tilkaldt på Mordechai Alkelai-gade i nærheden af Jerusalem, hvor en 14-årig pige er blevet stukket i nakken og hånden.

Den unge pige gik på gaden da hun blev overfaldet og stukket i nakken og i armen. Det lykkedes hende at gå tilbage til sit hjem og hun fortalte sin mor, at hun blev stukket ned af en arabisk mand, som hun ikke genkendte.

Pigen blev ført til Sharei Tzedek Medical Center. Hun er ved bevidsthed, hendes tilstand er stabil og hendes liv er ikke i fare. Hun vil komme sig over det.

Sikkerhedsstyrkerne leder efter hendes overfaldsmand imens at politiet taler i med pigen på hospitalet.  Overfaldet skete for lidt under to timer siden så der er stadig gode muligheder for at få fat i gerningsmanden.

/ Cyril Malka

Busstoppested på Mordechai Alkelai gade hvor attentatet er sket.

Busstoppested på Mordechai Alkelaigade, hvor attentatet er sket.

****

MIFF tilføjer: 
Armon Hanatziv, som ligger mellem Øst- og Vest-Jerusalem, har været gerningsstedet for en række terrorangreb de siste åre, inklusiv en bølge af angreb med kniv i 2015 og 2016. I november kom fire politifolk til skade da en palestinske terrorist gik til angreb på kvarterets politistation (norsk).

Kilde
14-årig stukket ned i Jerusalem, 9. januar 2019, Missing Malka Link.
Cyril Malka er fransk-født, dansk-gift, og boede i Danmark 1983-2000. Han bor nu i Haifa og – som han skriver: “Jeg holder en finger på pulsen om alt hvad der foregår her i området, holder mig underrettet om sagerne og som regel kender til nyheder og fakta som sjældent bliver fortalte videre.” Læs mere her.
Tidligere artikelDet iranske regimes hadefulde racisme stilles åbent til skue i international skakturnering i Sverige
Næste artikelDen spændede vækst, det udfordrende forsvar – og det ondskabsfulde
Du er velkommen til at kommentere på artiklen!

I vores kommentarfelt har Med Israel For Fred (MIFF) givet ytringsfrihed for medlemmer og modstandere siden 2001. Skriv dit indlæg med dit rigtige navn og hold dig til sagen. Chikane er uacceptabelt. Undgå alle former for spam. Brud på retningslinjerne medfører, at kommentarer bliver slettet eller at du bliver blokeret.

Avatar
Mit navn er Cyril Malka. Jeg er født i Frankrig i 1963. Jeg har boet i Danmark fra 1983 til 2000, hvorefter familien og jeg flyttede til Frankrig fra 2000 til 2011. I juni 2011 forlod vi Europa, det synkende skib og vi flyttede til Israel (hvor jeg havde boet fra 1982 til 1983). Min kone og jeg bor i Haifa, i Nordisrael og vores søn bor i Tel-Aviv. Jeg holder en finger på pulsen om alt hvad der foregår her i området, holder mig underrettet om sagerne og som regel kender til nyheder og fakta som sjældent bliver fortalte videre. Jeg er oprindeligt uddannet psykoanalytiker og senere gik over til kognitiv psykologi og hypnoterapi. Fra ca. 1989 til 2008 har jeg arbejdet mod sekter og andre totalitære bevægelser og hjulpet folk på fode igen efter et årgang i forskellige sekter. Oprindeligt havde jeg http://malka.dk som handlede om psykologi og kommunikation, men siden jeg arbejder mere med den franske publikum har jeg ladet den gå. Du kan dog stadig se en arkiveret version af hjemmesiden her: http://malka.online/dk/malkadk/ Hvis du vil se min indblanding indenfor sekter og totalitære bevægelser eller læse de artikler jeg skrev for diverse aviser og blade, kan du tjekke biblioteket ud, det er her: http://malka.online/dk/malkadk/376/bibliotek/ Og dér vil du finde flere oplysninger om mig ): http://malka.online/dk/malkadk/about/