En 14-årig pige blev stukket med kniv mens hun ventede på skolebussin. (Foto: Magen David Adom)
En 14-årig pige blev stukket med kniv mens hun ventede på skolebussin. (Foto: Magen David Adom)

14 årig pige stukket ned i Jerusalem

Den 14-åriges tilstand er stabil og hendes liv er ikke i fare.

Klokken 06:55 (07:55 i København) blev ambulancerne og politiet tilkaldt på Mordechai Alkelai-gade i nærheden af Jerusalem, hvor en 14-årig pige er blevet stukket i nakken og hånden.

Den unge pige gik på gaden da hun blev overfaldet og stukket i nakken og i armen. Det lykkedes hende at gå tilbage til sit hjem og hun fortalte sin mor, at hun blev stukket ned af en arabisk mand, som hun ikke genkendte.

Pigen blev ført til Sharei Tzedek Medical Center. Hun er ved bevidsthed, hendes tilstand er stabil og hendes liv er ikke i fare. Hun vil komme sig over det.

Sikkerhedsstyrkerne leder efter hendes overfaldsmand imens at politiet taler i med pigen på hospitalet. Overfaldet skete for lidt under to timer siden så der er stadig gode muligheder for at få fat i gerningsmanden.

/ Cyril Malka

Busstoppested på Mordechai Alkelai gade hvor attentatet er sket.

Busstoppested på Mordechai Alkelaigade, hvor attentatet er sket.

****

MIFF tilføjer:
Armon Hanatziv, som ligger mellem Øst- og Vest-Jerusalem, har været gerningsstedet for en række terrorangreb de siste åre, inklusiv en bølge af angreb med kniv i 2015 og 2016. I november kom fire politifolk til skade da en palestinske terrorist gik til angreb på kvarterets politistation (norsk).

Kilde
14-årig stukket ned i Jerusalem, 9. januar 2019, Missing Malka Link.
Cyril Malka er fransk-født, dansk-gift, og boede i Danmark 1983-2000. Han bor nu i Haifa og – som han skriver: “Jeg holder en finger på pulsen om alt hvad der foregår her i området, holder mig underrettet om sagerne og som regel kender til nyheder og fakta som sjældent bliver fortalte videre.” Læs mere her.
Facebook
Twitter
Email
WhatsApp