To dræbt og mindst to alvorlig såret - 13. december 2018. Giv'at Asaf
To dræbt og mindst to alvorlig såret - 13. december 2018. Giv'at Asaf

To dræbt og to alvorlig skadet i et nyt terrorangreb på Vestbredden

Angrebet skete i nærheden af søndagens angreb - og kun få timer efter, at to grænsepoliti blev såret i Jerusalem.

To israelere er rapporteret dræbt og to alvorligt såret efter en skyde-episode ved Assaf-krydset nær den israelske bosættelse Ofra på Vestbredden.

De sårede modtager behandling på stedet af nødtjenester, skriver Yedioth Ahronoth.

Vidner siger, at en person kom ud af en bil og begyndte at skyde imod en gruppe, der stod ved et busstoppested. Terroristerne forsvandt derefter fra stedet og er stadig på fri fod. En stor operation er igang sat for at finde terroristerne, og i forbindelse hermed er dele af Vestbredden bleve lukket af.

Også i søndags var der et terrorangreb i samme område. Syv israelere blev skudt, da ild blev åbnet fra en bil mod busstoppestedet de stod på. Blandt de ramte var en gravid kvinde. På grund af skaderne måtte barnet udløses akut ved kejsersnit Hendes skader betød, at lægerne skulle udføre hurtighedscheckere på hende. Det blev først rapporteret, at barnets tilstand var stabil, men situationen blev forværret gennem ugen, og barnet døde i går, onsdag. Terroristen bag angrebet blev skudt og dræbt i en skududveksling i aftes.


 

PS fra Dina Grossman: Jeg har i erfaret fra en kontakt i Israel, at Hamas og Palestinensiske Islamiske Jihad roser angrebene som “hævn” for, at “martyrerne” fra et tidligere angreb, er blevet skudt og dræbt.

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp