Bliv aktiv ven af ​​Israel nu!

Det jødiske folks og Israels historie – tidslinje

Tel Aviv universitets kursus i cyber-sikkerhed kåret som verdens bedste

Tel Aviv Universitet udbyder verdens bedste gratis online-kursus i cyber-sikkerhed. (Foto: Tel Aviv universitet)
I løbet af seks måneder er universitetets gratis online-kursus blevet kåret til verdens bedste.

Tel Aviv Universitets gratis online-kursus i cyber-sikkerhed er allerede nået ud til brugere i 150 lande. Kurset har på verdensplan fået top placering blandt tilgængelige online-kurser på området, skriver avisen Israel Hayom.

Kurset blev lanceret i december 2019 af prof. Avishai Wool og Dan Gittik med hjælp fra den israelske virksomhed Check Point. Online-kurset Unlocking information security, i løbet af seks måneder landede kurset på en global første plads.

Læs mere om kurset her.

Kurset fik også en top placering blandt kryptografi-kurser og en sjette plads blandt 1.750 online computerkurser, der overgår anerkendte kurser fra universiteter som Stanford og Princeton, ifølge en erklæring fra Tel Aviv Universitet.

– Studerende overalt i verden er på udkig efter de mest aktuelle og relevante kurser. Til vores store glæde betragtes Israel som en førende magt inden for cyber-sikkerhed og det nye kursus tiltrækker derfor mange unge mennesker, der ønsker at blive styrket i informations-sikkerhed, siger Yuval Shraibman, direktør for TAU Online, Center for Pædagogisk Innovation ved Tel Aviv Universitet.

Tel Aviv Universitet blev kåret på en global første plads af Class Central som koordinerer vurderinger af online universitets uddannelses-platforme over hele verden.

Du kan læse denne artikel gratis på grund af MIFFs over 13.000 medlemmer i Norge og over 1.000 medlemmer i Danmark. Men vi har brug for støtte fra mange flere nu!

Giv en gave her eller brug MobilePay 49739

Bliv medlem