Tel Aviv universitets kursus i cyber-sikkerhed kåret som verdens bedste

I løbet af seks måneder er universitetets gratis online-kursus blevet kåret til verdens bedste.

Tel Aviv Universitet udbyder verdens bedste gratis online-kursus i cyber-sikkerhed. (Foto: Tel Aviv universitet)

Tel Aviv Universitets gratis online-kursus i cyber-sikkerhed er allerede nået ud til brugere i 150 lande. Kurset har på verdensplan fået top placering blandt tilgængelige online-kurser på området, skriver avisen Israel Hayom.

Kurset blev lanceret i december 2019 af prof. Avishai Wool og Dan Gittik med hjælp fra den israelske virksomhed Check Point. Online-kurset Unlocking information security, i løbet af seks måneder landede kurset på en global første plads.

Læs mere om kurset her.

Kurset fik også en top placering blandt kryptografi-kurser og en sjette plads blandt 1.750 online computerkurser, der overgår anerkendte kurser fra universiteter som Stanford og Princeton, ifølge en erklæring fra Tel Aviv Universitet.

– Studerende overalt i verden er på udkig efter de mest aktuelle og relevante kurser. Til vores store glæde betragtes Israel som en førende magt inden for cyber-sikkerhed og det nye kursus tiltrækker derfor mange unge mennesker, der ønsker at blive styrket i informations-sikkerhed, siger Yuval Shraibman, direktør for TAU Online, Center for Pædagogisk Innovation ved Tel Aviv Universitet.

Tel Aviv Universitet blev kåret på en global første plads af Class Central som koordinerer vurderinger af online universitets uddannelses-platforme over hele verden.

Tidligere artikelSkaberen af «Fauda» aktuel med ny TV-serie
Næste artikelNy rekord i homoseksuelle Knesset-medlemmer
Du er velkommen til at kommentere på artiklen!

I vores kommentarfelt har Med Israel For Fred (MIFF) givet ytringsfrihed for medlemmer og modstandere siden 2001. Skriv dit indlæg med dit rigtige navn og hold dig til sagen. Chikane er uacceptabelt. Undgå alle former for spam. Brud på retningslinjerne medfører, at kommentarer bliver slettet eller at du bliver blokeret.

Avatar
Rika Greenberg (født 1969 i København) har en BA i hebraisk og mellemøstlige forhold samt en kandidatgrad i strategisk kommunikation. Derudover er hun uddannet i klassisk kunst og grafisk design. Rika har bred international erfaring fra fx reklamebranchen, medicinalbranchen og internationale vikrsomheder. Hun er vokset op i Israel, men bosatte sig igen i Danmark som voksen, hvor hendes to nu voksne børn også er født. Fra 1. feb. 2019 er Rika Greenberg blevet ansat i en 80% stilling som marketingsansvarlig og journalist i MIFF Danmark.