Sivan Ya'ari grundlagde Innovation Africa, som fokuserer på at bringe solenergi og rent vand til afrikanske landsbyer. (Foto: Sustainable Nation)

Fra søndag aften kan du se filmen om tre israelere som redder verden

1,2 milliarder mennesker lever uden adgang til rent vand. Nu kommer filmen om israelerne som gør noget ved det.

Link til filmen: Søndag 26. april fra kl. 20.00 dansk tid kan du se online præmiere på filmen Sustainable Nation GRATIS.

Filmen vil kun være gratis tilgængelig frem til 2. maj.

Israel er et område som fra naturens side er meget fattig på vand, men selv om landet har rekordstor befolkning er historiens store vandudfordringer stort set blevet løst i løbet af de sidste par årtier. Den timelange dokumentarfilm Sustainable Nation fortæller historien om tre israelere som arbejder for at levere rent vand og bæredygtige løsninger til en tørstig planet.

Filmen er produceret af Imagination Productions, som også står bag Netflix-filmen Beneath the Helmet: From High School to Home Front og PBS-filmen Israel Inside: How a Small Nation Makes a Big Difference.

Se trailer til filmen her:

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp