Verdens første elektriske passagerfly kommer fra Israel

Det israelske selskab Eviation præsenterede verdens første helelektriske passagerfly ved Paris Air Show i sidste uge.

Alice fra israelske Eviation. (Foto: Eviation, via CNBC)Før du læser videre, vil vi gerne takke dig som er medlem af MIFF og gør det muligt for os at drive denne hjemmeside. Hvis du ikke er medlem endnu, vil vi gerne invitere dig til at betale kontingent for 2021 nu. Så giver vi dig resten af ​​år 2020 gratis.

«Det amerikanske regionale flyselskab Cape Air er det første selskab i verden som har bestilt helelektriske passagerfly. Selskabet har valgt at bestille et dusin fly af typen Alice fra Eviation i Israel,» meddelte Hangar.no d. 19 juni.

Flytypen Alice kan fragte ni passagerer over tusind kilometer. Eviation håber at kunne levere de første testede og godkendte fly til det amerikanske selskab i 2021 eller 2022.

Rejsesiden The Points Guy viser billeder og video af Alice ved udstillingen i Paris. «Det er første gang jeg har set et fly, og bare ønsket at være en passager på grund af selve flyet (ikke faciliteterne), uden noget mål i tankerne. Det ser fantastisk ud. Jeg spekulerer på hvor mange år der vil gå før teknologien kan skaleres op,» skriver en bruger i kommentarfeltet.

Her kan du komme med ombord på det elektriske fly:

Tidligere artikelHalvdelen af israelerne er bange for at møde antisemitisme på ferien
Næste artikelVil give palæstinenserne over 50 milliarder dollar
Du er velkommen til at kommentere på artiklen!

I vores kommentarfelt har Med Israel For Fred (MIFF) givet ytringsfrihed for medlemmer og modstandere siden 2001. Skriv dit indlæg med dit rigtige navn og hold dig til sagen. Chikane er uacceptabelt. Undgå alle former for spam. Brud på retningslinjerne medfører, at kommentarer bliver slettet eller at du bliver blokeret.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Avatar
Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i MIFF. Han utviklet nettstedet på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.
Bliv fast giver for MIFF Danmark med sms
Send FASTMIFF til 1245 (der vil blive opkrævet et fast månedligt beløb på 100 kroner på din mobilregning + alm. sms-takst). For opsigelse: Send FASTMIFF STOP til 1245. Udbyder: Med Israel for fred, Muldvad 7, 2800 Kongens Lyngby, tlf. 93 87 86 74
Giv en gave til MIFF Danmark  med sms
Send MIFF til 1245 (der vil blive opkrævet et engangsbeløb på 200 kroner på din næste mobilregning + alm. sms-takst)