Bliv aktiv ven af ​​Israel nu!

Det jødiske folks og Israels historie – tidslinje

Fire raketter fra Syrien skudt ned

Iron Dome-raketforsvarssystemet skal have nedskudt adskillige raketter fra Syrien. (Illustrativt foto: Reuters via Jerusalem Post)
Der er medlinger om eksplosioner i Damaskus efter angrebet.

Fire raketter blev affyret tidligt torsdag morgen fra Syrien mod det nordlige Israel, meddeler det israelske forsvar. Alle raketter blev skudt ned af Iron Dome-forsvarsystemet, skriver Times of Israel.

I en erklæring sagde IDF, at de “identificerede fire raketaffyringer fra syrisk territorium mod Israel. Raketerne blev skudt ned af soldater, der betjente Iron Dome-raketforsvarssystemet.” Kort derefter rapporterede det syriske nyhedsagentur SANA om eksplosioner i lufthavnen i den syriske hovedstad Damaskus.Du kan læse denne artikel gratis på grund af MIFFs over 13.000 medlemmer i Norge og over 1.000 medlemmer i Danmark. Men vi har brug for støtte fra mange flere nu!

Giv en gave her eller brug MobilePay 49739

Bliv medlem