Iron Dome-raketforsvarssystemet skal have nedskudt adskillige raketter fra Syrien. (Illustrativt foto: Reuters via Jerusalem Post)

Fire raketter fra Syrien skudt ned

Der er medlinger om eksplosioner i Damaskus efter angrebet.

Fire raketter blev affyret tidligt torsdag morgen fra Syrien mod det nordlige Israel, meddeler det israelske forsvar. Alle raketter blev skudt ned af Iron Dome-forsvarsystemet, skriver Times of Israel.

I en erklæring sagde IDF, at de “identificerede fire raketaffyringer fra syrisk territorium mod Israel. Raketerne blev skudt ned af soldater, der betjente Iron Dome-raketforsvarssystemet.” Kort derefter rapporterede det syriske nyhedsagentur SANA om eksplosioner i lufthavnen i den syriske hovedstad Damaskus.Du kan læse denne artikel gratis på grund af MIFFs over 12.900 medlemmer i Norge og over 1.000 medlemmer i Danmark. Men vi har brug for støtte fra mange flere nu!

Giv en gave her eller brug MobilePay 49739

Bliv medlem ved at udfylde formularen herunder og trykke på “send”!

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp