Bliv aktiv ven af ​​Israel nu!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. maj for at høre meget relevante foredrag. Vær hurtig med tilmelding, begrænset antal pladser. 

Antallet af Corona-ofre stiger fortsat

Corona-krisen fortsat alvorlig i Israel. (Illustrationsfoto: Dany Sternfeld, flickr)

Siden onsdag den 21. oktober er 1.094 nye Corona-smittede tilføjet i Israel, ifølge det israelske sundhedsministeriums seneste tal torsdag eftermiddag, det skriver i24News.

42.974 personer er blevet testet for Corona det seneste døgn, af dem var 2,7% positive og viser et fortsat fald i procenten af positive tests.

Antallet af Corona-dødsfald er i skrivende stund steget til 2.319, onsdag aften blev der registreret 28 nye dødsfald.

Den seneste opdatering sætter antallet af aktive Corona-tilfælde i Israel til 19.207, inklusiv 1.046 indlagte Corona-patienter. Af dem er 600 i alvorlig tilstand, 226 patienter er lagt i respirator.

Efter flere ugers landsdækkende Corona-nedlukning er Israels Corona-statistik faldende, landet er nu i gang med en gradvis genåbning. Læs MIFF’s artikler om Corona-krisen i Israel her. Læs MIFF’s artikler om den økonomiske krise i Israel her.

Under et onlinemøde med World Economic Forum onsdag, advarede Israels premierminister Benjamin Netanyahu imidlertid om, at antallet af Corona-smittede sandsynligvis vil stige igen. Corona-nedlukningen af det israelske samfund “fik smitten til at falde hurtigt, men smittentallet vil stige hurtigt igen, fordi en virus er en virus,” sagde Netanyahu.

Du kan læse denne artikel gratis på grund af MIFFs over 13.000 medlemmer i Norge og over 1.000 medlemmer i Danmark. Men vi har brug for støtte fra mange flere nu!

Giv en gave her eller brug MobilePay 49739

Bliv medlem ved at udfylde formularen herunder og trykke på “send”!