Corona-krisen er på retur i Israel. (Foto: Skærmdump)

Corona-miraklet på Hadassah Ein Kerem

Gravid kvinde alvorligt ramt af Corona er vågnet efter to måneder i respirator. Lægerne har reddet både kvinden og hendes ufødte barn.

En kvinde i 30’erne fra Jerusalem blev for to måneder siden indlagt på hospitalet Hadassah Ein Kerem i kritisk tilstand.

Efter kvinden i flere uger har ligget bedøvet i respirator på hospitalets Corona-intensivafdeling og lægerne kæmpede for hendes liv, vågnede hun i går og er i stand til at kommunikere med lægerne. Utroligt nok har lægerne formået at redde både kvinden og hendes ufødte barn, det skriver den israelske Kanal 12 (N12). Artiklen er oversat fra hebraisk.

I flere uger blev kvinden fulgt tæt på intensivafdelingen, hvor der blev kæmpet for at holde både kvinden og det ufødte barn i live.

Den gravide kvinde blev indlagt på hospitalet i august efter en alvorlig forværring af hendes tilstand. Hun havde tidligere boet sammen med sin familie på et Corona-hotel.

I flere uger gjorde læger og hospitalets personale alt hvad de kunne for at bringe kvinden tilbage til bevidsthed, stabilisere hendes tilstand og redde hendes ufødte barn.

I lang tid svævede kvinden mellem liv og død – indtil hun endelig vågnede i går. Kvindens tilstand fortsætter med at forbedre sig, og hun er ikke længere i livsfare. Hun vil dog få brug for en meget lang rehabiliteringsperiode, alligevel har kvinden allerede formået at fortælle vittigheder til lægerne.

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp