Corona-miraklet på Hadassah Ein Kerem

Gravid kvinde alvorligt ramt af Corona er vågnet efter to måneder i respirator. Lægerne har reddet både kvinden og hendes ufødte barn.
Corona-krisen er på retur i Israel. (Foto: Skærmdump)
Vis din støtte - klik her for at blive medlem af MIFF nu eller give en gave til informationsarbejdet. Du kan også sende SMS med kodeord MIFF til 1245 (200 kr).

En kvinde i 30’erne fra Jerusalem blev for to måneder siden indlagt på hospitalet Hadassah Ein Kerem i kritisk tilstand.

Efter kvinden i flere uger har ligget bedøvet i respirator på hospitalets Corona-intensivafdeling og lægerne kæmpede for hendes liv, vågnede hun i går og er i stand til at kommunikere med lægerne. Utroligt nok har lægerne formået at redde både kvinden og hendes ufødte barn, det skriver den israelske Kanal 12 (N12). Artiklen er oversat fra hebraisk.

I flere uger blev kvinden fulgt tæt på intensivafdelingen, hvor der blev kæmpet for at holde både kvinden og det ufødte barn i live.

Den gravide kvinde blev indlagt på hospitalet i august efter en alvorlig forværring af hendes tilstand. Hun havde tidligere boet sammen med sin familie på et Corona-hotel.

I flere uger gjorde læger og hospitalets personale alt hvad de kunne for at bringe kvinden tilbage til bevidsthed, stabilisere hendes tilstand og redde hendes ufødte barn.

I lang tid svævede kvinden mellem liv og død – indtil hun endelig vågnede i går. Kvindens tilstand fortsætter med at forbedre sig, og hun er ikke længere i livsfare. Hun vil dog få brug for en meget lang rehabiliteringsperiode, alligevel har kvinden allerede formået at fortælle vittigheder til lægerne.

Du er velkommen til at kommentere på artiklen!

I vores kommentarfelt har Med Israel For Fred (MIFF) givet ytringsfrihed for medlemmer og modstandere siden 2001. Skriv dit indlæg med dit rigtige navn og hold dig til sagen. Chikane er uacceptabelt. Undgå alle former for spam. Brud på retningslinjerne medfører, at kommentarer bliver slettet eller at du bliver blokeret.

Bliv fast giver for MIFF Danmark med sms
Send FASTMIFF til 1245 (der vil blive opkrævet et fast månedligt beløb på 100 kroner på din mobilregning + alm. sms-takst). For opsigelse: Send FASTMIFF STOP til 1245. Udbyder: Med Israel for fred, Muldvad 7, 2800 Kongens Lyngby, tlf. 93 87 86 74
Giv en gave til MIFF Danmark  med sms
Send MIFF til 1245 (der vil blive opkrævet et engangsbeløb på 200 kroner på din næste mobilregning + alm. sms-takst)


Tidligere artikelIsraels turistindustri har mistet 24 milliarder kroner i 2020
Næste artikelOrdkrigen er et effektivt våben rettet mod Israel
Avatar
Rika Greenberg (født 1969 i København) har en BA i hebraisk og mellemøstlige forhold samt en kandidatgrad i strategisk kommunikation. Derudover er hun uddannet i klassisk kunst og grafisk design. Rika har bred international erfaring fra fx reklamebranchen, medicinalbranchen og internationale vikrsomheder. Hun er vokset op i Israel, men bosatte sig igen i Danmark som voksen, hvor hendes to nu voksne børn også er født. Fra 1. feb. 2019 er Rika Greenberg blevet ansat i en 80% stilling som marketingsansvarlig og journalist i MIFF Danmark.

Ingen indlæg at vise