Bliv aktiv ven af ​​Israel nu!

Det jødiske folks og Israels historie – tidslinje

Israel vil teste mulig Corona-vaccine på mennesker til oktober

Corona. (Foto: @piagjoerup)
- Vi har udviklet en fremragende vaccine, siger Professor Shmuel Shapira.

Det israelske institut for biologisk forskning vil starte test af Corona-vaccine på mennesker i løbet af oktober, udtaler det israelske forsvarsministerium. Det skriver avisen Jerusalem Post.

Forsvarsminister Benny Gantz besøgte instituttet torsdag for at høre om deres fremskridt med vaccinen.

– Test af vaccinen på mennesker forventes at begynde efter Tishrei-helligdagene (læs mere om helligdagene her). Jeg vil gerne takke forsvarsministeriet og instituttet for deres fantastiske arbejde. Test-processen vil ske i samarbejde med sundhedsministeriet og i henhold til alle krav om medicinsk sikkerhed.

– For et halvt år siden begyndte vi processen med at udvikle vaccinen. Nu har vi udviklet en fremragende vaccine. Vi vil starte sikkerheds- og effektivitetsforsøg efter de kommende helligdage, men vi har et produkt i hånden, siger Professor Shmuel Shapira.

I juni fortalte forskere fra instituttet om succesfulde forsøg på hamstre.

Den potentielle israelske vaccine er baseret på en velkendt vaccinationsmetode, udtaler instituttet i rapport til offentligheden. Men det nye er brugen af en VSV-virus – en virustype som forårsager sygdomme hos mennesker.

Gennem genteknologi bindes proteiner til VSV-virussen for at danne Corona “kroner”, der kan identificeres af kroppen som Corona, hvilket får kroppen til at producere antistoffer.

Ifølge rapporten blev alle hamstre, der fik vaccinen og derefter blev inficeret med Corona ikke syge.

Instituttet har allerede indgivet patentanmodninger for otte typer Corona-antistoffer som de har isoleret for at blive brugt til udvikling af et fremtidig lægemiddel til behandling af Corona.Du kan læse denne artikel gratis på grund af MIFFs over 13.000 medlemmer i Norge og over 1.000 medlemmer i Danmark. Men vi har brug for støtte fra mange flere nu!

Giv en gave her eller brug MobilePay 49739

Bliv medlem