Bliv aktiv ven af ​​Israel nu!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. maj for at høre meget relevante foredrag. Vær hurtig med tilmelding, begrænset antal pladser. 

Over 500 døde af Corona i Israel

Ambulancetjenesten Magen David Adom. (Foto: MDA)
I skrivende stund er 321 personer i alvorlig tilstand, heraf er 99 lagt i respirator.

Trods rapporter om at Israel har fået kontrol over Corona, fortsætter antallet af smittede personer med at stige.

I skrivende stund er over 70.000 israelere blevet smittet af Corona siden pandemien brød ud, over 500 israelere er døde. Det skriver avisen Jerusalem Post.

Ifølge sundhedsministeriets seneste rapport er 1.785 personer registreret smittet siden torsdag.

I alt er 70.379 personer blevet smittet af Corona siden virussen brød ud i Israel, heraf er 26.080 aktive patienter. I skrivende stund er 321 personer i alvorlig tilstand, heraf er 99 lagt i respirator.

De sidste to dage er antallet af nye patienter i alvorlig tilstand faldet med ca. 1%.

I nat døde endnu en Corona-patient, hvilket har bragt antallet af dødsfald op på 503.

Torsdag viste en rapport fra forskere ved Det hebraiske universitet i Jerusalem at mindst 200 personer vil dø af Corona inden for de næste tre uger. Ifølge forskernes model, har Israel “fået kontrol” over pandemien og er begyndt at flade kurven ud.

Det kræver dog at antallet daglige smittetilfælde vil falde for at sikre tilstrækkelig kapacitet på landets hospitaler. I løbet af den kommende vinter skal hospitalerne have kapacitet til at behandle både influenza-patienter og Corona-patienter på samme tid.

Fredag morgen rapporterede sundhedsministeriet om flere byer med høje infektionstal. Det gælder blandt andet byerne Bnei Brak, Beit Shemesh, Modi’in Illit, Elad, Qalansawe, Ein Mahil, Kfar Masaryk, Mevo Horon og Mitzpe Yeriho.

Jerusalem er ikke længere rød zone.

Du kan læse denne artikel gratis på grund af MIFFs over 13.000 medlemmer i Norge og over 1.000 medlemmer i Danmark. Men vi har brug for støtte fra mange flere nu!

Giv en gave her eller brug MobilePay 49739

Bliv medlem