Over 500 døde af Corona i Israel

I skrivende stund er 321 personer i alvorlig tilstand, heraf er 99 lagt i respirator.
Ambulancetjenesten Magen David Adom. (Foto: MDA)
Vis din støtte - klik her for at blive medlem af MIFF nu eller give en gave til informationsarbejdet. Du kan også sende SMS med kodeord MIFF til 1245 (200 kr).

Trods rapporter om at Israel har fået kontrol over Corona, fortsætter antallet af smittede personer med at stige.

I skrivende stund er over 70.000 israelere blevet smittet af Corona siden pandemien brød ud, over 500 israelere er døde. Det skriver avisen Jerusalem Post.

Ifølge sundhedsministeriets seneste rapport er 1.785 personer registreret smittet siden torsdag.

I alt er 70.379 personer blevet smittet af Corona siden virussen brød ud i Israel, heraf er 26.080 aktive patienter. I skrivende stund er 321 personer i alvorlig tilstand, heraf er 99 lagt i respirator.

De sidste to dage er antallet af nye patienter i alvorlig tilstand faldet med ca. 1%.

I nat døde endnu en Corona-patient, hvilket har bragt antallet af dødsfald op på 503.

Torsdag viste en rapport fra forskere ved Det hebraiske universitet i Jerusalem at mindst 200 personer vil dø af Corona inden for de næste tre uger. Ifølge forskernes model, har Israel “fået kontrol” over pandemien og er begyndt at flade kurven ud.

Det kræver dog at antallet daglige smittetilfælde vil falde for at sikre tilstrækkelig kapacitet på landets hospitaler. I løbet af den kommende vinter skal hospitalerne have kapacitet til at behandle både influenza-patienter og Corona-patienter på samme tid.

Fredag morgen rapporterede sundhedsministeriet om flere byer med høje infektionstal. Det gælder blandt andet byerne Bnei Brak, Beit Shemesh, Modi’in Illit, Elad, Qalansawe, Ein Mahil, Kfar Masaryk, Mevo Horon og Mitzpe Yeriho.

Jerusalem er ikke længere rød zone.

Du er velkommen til at kommentere på artiklen!

I vores kommentarfelt har Med Israel For Fred (MIFF) givet ytringsfrihed for medlemmer og modstandere siden 2001. Skriv dit indlæg med dit rigtige navn og hold dig til sagen. Chikane er uacceptabelt. Undgå alle former for spam. Brud på retningslinjerne medfører, at kommentarer bliver slettet eller at du bliver blokeret.

Bliv fast giver for MIFF Danmark med sms
Send FASTMIFF til 1245 (der vil blive opkrævet et fast månedligt beløb på 100 kroner på din mobilregning + alm. sms-takst). For opsigelse: Send FASTMIFF STOP til 1245. Udbyder: Med Israel for fred, Muldvad 7, 2800 Kongens Lyngby, tlf. 93 87 86 74
Giv en gave til MIFF Danmark  med sms
Send MIFF til 1245 (der vil blive opkrævet et engangsbeløb på 200 kroner på din næste mobilregning + alm. sms-takst)


Tidligere artikelHar reddet 3200 jøder ud af Syrien
Næste artikelIsraelske forskere har fundet ny metode til at forudsige kræftspredning
Avatar
Rika Greenberg (født 1969 i København) har en BA i hebraisk og mellemøstlige forhold samt en kandidatgrad i strategisk kommunikation. Derudover er hun uddannet i klassisk kunst og grafisk design. Rika har bred international erfaring fra fx reklamebranchen, medicinalbranchen og internationale vikrsomheder. Hun er vokset op i Israel, men bosatte sig igen i Danmark som voksen, hvor hendes to nu voksne børn også er født. Fra 1. feb. 2019 er Rika Greenberg blevet ansat i en 80% stilling som marketingsansvarlig og journalist i MIFF Danmark.

Ingen indlæg at vise