Corona-krisen fortsætter i Israel

Her er seneste opdatering på Corona-krisen i Israel.

Ambulancepersonale fra Magen David Adom ambulance service er klar til at hente syge Corona-patienter. (Foto: MDA)

1.889 nye Corona-tilfælde er blevet registreret i Israel siden torsdag, det er et lille fald i forhold til onsdag, hvor der var ny daglig rekord med 2.023 nye smittede, ifølge data fra det israelske sundhedsministerium. Det skriver i24NEWS.

I skrivende stund er 446 personer døde, 302 er i alvorlig tilstand, heraf er 81 lagt i respirator, 132 har milde eller ingen symptomer, i alt er 58.559 smittet og 32.226 er aktive tilfælde.

På nuværende tidspunkt er 3.156 ansatte i sundhedsvæsenet sat i karantæne.

I går aftes meddelte premierminister Benjamin Netanyahu at landets nye Corona-chef er professor Roni Gamzu, der leder Ichilov Medical Center i Tel Aviv.

Netanyahu understregede at regeringen arbejder hårdt på at undgå endnu en landsdækkende nedlukning, til trods for stigningen i antal smittede. Læs MIFFs artikler om Corona-krisen i Israel her.

Tidligere artikelEtiopiske jøder ankommet i Israel trods Corona-krisen
Næste artikelIDF: – Hizbollah planlægger angreb i det nordlige Israel
Du er velkommen til at kommentere på artiklen!

I vores kommentarfelt har Med Israel For Fred (MIFF) givet ytringsfrihed for medlemmer og modstandere siden 2001. Skriv dit indlæg med dit rigtige navn og hold dig til sagen. Chikane er uacceptabelt. Undgå alle former for spam. Brud på retningslinjerne medfører, at kommentarer bliver slettet eller at du bliver blokeret.

Avatar
Rika Greenberg (født 1969 i København) har en BA i hebraisk og mellemøstlige forhold samt en kandidatgrad i strategisk kommunikation. Derudover er hun uddannet i klassisk kunst og grafisk design. Rika har bred international erfaring fra fx reklamebranchen, medicinalbranchen og internationale vikrsomheder. Hun er vokset op i Israel, men bosatte sig igen i Danmark som voksen, hvor hendes to nu voksne børn også er født. Fra 1. feb. 2019 er Rika Greenberg blevet ansat i en 80% stilling som marketingsansvarlig og journalist i MIFF Danmark.