Corona-krisen fortsætter i Israel

Ambulancepersonale fra Magen David Adom ambulance service er klar til at hente syge Corona-patienter. (Foto: MDA)Før du læser videre, vil vi gerne takke dig som er medlem af MIFF og gør det muligt for os at drive denne hjemmeside. Hvis du ikke er medlem endnu, vil vi gerne invitere dig til at betale kontingent for 2021 nu. Så giver vi dig resten af ​​år 2020 gratis.

1.889 nye Corona-tilfælde er blevet registreret i Israel siden torsdag, det er et lille fald i forhold til onsdag, hvor der var ny daglig rekord med 2.023 nye smittede, ifølge data fra det israelske sundhedsministerium. Det skriver i24NEWS.

I skrivende stund er 446 personer døde, 302 er i alvorlig tilstand, heraf er 81 lagt i respirator, 132 har milde eller ingen symptomer, i alt er 58.559 smittet og 32.226 er aktive tilfælde.

På nuværende tidspunkt er 3.156 ansatte i sundhedsvæsenet sat i karantæne.

I går aftes meddelte premierminister Benjamin Netanyahu at landets nye Corona-chef er professor Roni Gamzu, der leder Ichilov Medical Center i Tel Aviv.

Netanyahu understregede at regeringen arbejder hårdt på at undgå endnu en landsdækkende nedlukning, til trods for stigningen i antal smittede. Læs MIFFs artikler om Corona-krisen i Israel her.

Du er velkommen til at kommentere på artiklen!

I vores kommentarfelt har Med Israel For Fred (MIFF) givet ytringsfrihed for medlemmer og modstandere siden 2001. Skriv dit indlæg med dit rigtige navn og hold dig til sagen. Chikane er uacceptabelt. Undgå alle former for spam. Brud på retningslinjerne medfører, at kommentarer bliver slettet eller at du bliver blokeret.

Bliv fast giver for MIFF Danmark med sms
Send FASTMIFF til 1245 (der vil blive opkrævet et fast månedligt beløb på 100 kroner på din mobilregning + alm. sms-takst). For opsigelse: Send FASTMIFF STOP til 1245. Udbyder: Med Israel for fred, Muldvad 7, 2800 Kongens Lyngby, tlf. 93 87 86 74
Giv en gave til MIFF Danmark  med sms
Send MIFF til 1245 (der vil blive opkrævet et engangsbeløb på 200 kroner på din næste mobilregning + alm. sms-takst)