Search
På billedet ses Magen David Adoms nye drive-in testcenter i byen Lod, hvor ny hurtig Corona-test testes. Testen giver svar i løbet af 15 minutter. (Foto: @Mdais)

Ny Corona-rekord i Israel

I skrivende stund er 204 personer i svær tilstand, antallet af aktive tilfælde er 24.232, 57 er lagt i respirator og 380 personer er døde.

I skrivende stund er 204 i svær tilstand, antallet af aktive tilfælde er 24.232, 57 er lagt i respirator og 380 personer er døde, det skriver i24NEWS.

Det israelske sundhedsministerium meddelte i dag at landet er vidne til ny rekord i antal smittede med 1.780 nye tilfælde i løbet af et døgn.

I løbet af onsdag blev der udført 28.000 Corona-tests, 6,2 procent af dem var positive.

Den israelske regering var onsdag uenig om, hvorvidt den store stigning i smittetallet kan føre til ny landsdækkende nedlukning.

I en pressemeddelelse advarede sundhedsminister Yuli Edelstein om at landsdækkende nedlukning kan komme på tale i løbet af de kommende dage.

Israels finansminister Israel Katz har udtalt at han er imod nedlukning og at økonomien under ingen omstændigheder skal lukkes ned.

Onsdag aften annoncerede Israels premierminister Benjamin Netanyahu endnu en hjælpepakke som giver et kontant beløb til alle israelske borgere over 18 og børnefamilier. Læs MIFFs artikler om Corona-krisen og de økonomiske konsekvenser for Israel her.

Du kan læse denne artikel gratis på grund af MIFFs over 12.900 medlemmer i Norge og over 1.000 medlemmer i Danmark. Men vi har brug for støtte fra mange flere nu!

Giv en gave her eller brug MobilePay 49739

Bliv medlem ved at udfylde formularen herunder og trykke på “send”!

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp