Bliv aktiv ven af ​​Israel nu!

Det jødiske folks og Israels historie – tidslinje

Netanyahu: – Corona-krisen er ikke over

Israels premierminister Benjamin Netanyahu. (Foto: Haim Zach)
– Hvis vi ikke følger reglerne, må vi lukke samfundet ned igen, advarede Netanyahu.

Premierminister Benjamin Netanyahu advarede lørdag aften mod «en kraftig stigning» i nye Corona-tilfælde. De seneste uger har antallet af nye smittede pr. døgn ligget på omkring 20 personer eller mindre. Fredag varslede sundhedsmyndighederne at antallet af nye smittede i løbet af et døgn for første gang havde passeret 100 personer siden 2. maj.

– Vi har slukket Corona-flammerne, men der er fortsat gløder, og enhver let vind kan blæse liv i flammerne igen, sagde Netanyahu, ifølge Times of Israel.

Israel har i skrivende stund 116 Corona-smittede personer indlagt på sygehus. 36 er i alvorlig tilstand og 34 af dem ligger i respirator.

– Så længe vi ikke har en vaccine mod virussen vil den komme tilbage og den vil sprede sig hvis vi ikke følger reglerne nøje, sagde Netanyahu. De tre regler som han understregede er at gå med maske, social distancering på mindst to meter og hygiejne.

Læs flere MIFF artikler om Corona her.

Du kan læse denne artikel gratis på grund af MIFFs over 13.000 medlemmer i Norge og over 1.000 medlemmer i Danmark. Men vi har brug for støtte fra mange flere nu!

Giv en gave her eller brug MobilePay 49739

Bliv medlem