Israel gør klar til forsigtig genåbning af børnehaver og skoler

Det israelske undervisningsministerium har lagt planen for en gradvis genåbning af børnehaver og skoler fra næste uge.

Israel påbegynder langsom genåbning af børnehaver og skoler fra næste uge. (Foto: Lucélia Ribeiro)Før du læser videre, vil vi gerne takke dig som er medlem af MIFF og gør det muligt for os at drive denne hjemmeside. Hvis du ikke er medlem endnu, vil vi gerne invitere dig til at betale kontingent for 2021 nu. Så giver vi dig resten af ​​år 2020 gratis.

I henhold til retningslinjerne må der maksimalt være 15 børn i hver gruppe og der skal være to meters afstand mellem hver elev, skriver i24NEWS.

Israels undervisninministerium har offentliggjort betingelserne for, hvordan skoler og børnehaver kan genåbnes igen næste uge midt i Corona-krisen.

Elever fra første til tredje klasse vender tilbage til skolen fem timer dagligt, fem dage om ugen. Børnehavebørn vil gå i børnehave tre dage om ugen.

I henhold til planen fastlagt af ministeriet, vil børnehavebørn blive opdelt i grupper på højst 15-17 børn. De øvrige tre hverdage vil børnene være hjemme.

I skolerne må der maksimalt være 15 børn i hver gruppe og eleverne skal sidde med to meters afstand mellem hinanden.

Børn i første klasse skal ikke bære mundbind. 2. klasses- og 3. klasses elever skal bære mundbind.

Elever fra 4. klasse og op kommer ikke tilbage til skolen endnu.

Tidligere artikelBarbra Streisand og Rita synger Hatikva i anledning af Israels 72-års fødselsdag
Næste artikelZoom-møde med Eran Lerman: Israels regionale perspektiver i skyggen af epidemien
Du er velkommen til at kommentere på artiklen!

I vores kommentarfelt har Med Israel For Fred (MIFF) givet ytringsfrihed for medlemmer og modstandere siden 2001. Skriv dit indlæg med dit rigtige navn og hold dig til sagen. Chikane er uacceptabelt. Undgå alle former for spam. Brud på retningslinjerne medfører, at kommentarer bliver slettet eller at du bliver blokeret.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Avatar
Rika Greenberg (født 1969 i København) har en BA i hebraisk og mellemøstlige forhold samt en kandidatgrad i strategisk kommunikation. Derudover er hun uddannet i klassisk kunst og grafisk design. Rika har bred international erfaring fra fx reklamebranchen, medicinalbranchen og internationale vikrsomheder. Hun er vokset op i Israel, men bosatte sig igen i Danmark som voksen, hvor hendes to nu voksne børn også er født. Fra 1. feb. 2019 er Rika Greenberg blevet ansat i en 80% stilling som marketingsansvarlig og journalist i MIFF Danmark.
Bliv fast giver for MIFF Danmark med sms
Send FASTMIFF til 1245 (der vil blive opkrævet et fast månedligt beløb på 100 kroner på din mobilregning + alm. sms-takst). For opsigelse: Send FASTMIFF STOP til 1245. Udbyder: Med Israel for fred, Muldvad 7, 2800 Kongens Lyngby, tlf. 93 87 86 74
Giv en gave til MIFF Danmark  med sms
Send MIFF til 1245 (der vil blive opkrævet et engangsbeløb på 200 kroner på din næste mobilregning + alm. sms-takst)