Ambulancepersonale fra Magen David Adom ambulance service er klar til at hente syge Corona-patienter. (Foto: MDA)

48-årig far til 14 død af Corona

Antallet af dødsfald nærmer sig 200 i Israel.

Onsdag morgen meddelte sundhedsministeriet at antallet af Corona-dødsfald er steget 187 i Israel. Antallet af smittede er steget til 14.326, med 400 nye smittede opdaget i løbet af det sidste døgn, skriver Times of Israel.

Tilstanden er alvorlig hos 148 af de smittede, hvoraf 111 ligger i respirator. Indtil videre er 4961 personer blevet raskmeldte efter at have været smittet med Corona.

En af dem som døde de seneste dage er en 48-årig mand fra den ultraortodokse by Bnei Brak, en by som er hårdt ramt af Corona-pandemien. Den 48-åringe var far til 14 børn. Manden have angiveligt nogle underliggende sygdomme og døde efter en uge i respirator på hospitalet.

Derudover døde en 57-årig kvinde på Hadassah Ein Kerem Hospital i Jerusalem. Hun have angiveligt også underliggende sygdomme. På Kaplan Medical Center døde en 100-årig kvinde, hun er det ældste Corona-offer som hidtil er død i Israel.

De fleste personer som er døde af Corona i Israel var enten ældre eller personer med underliggende sygdomme. Eksperter mener, at den relativt langsomme stigning i antallet af smittede og patienter som ligger i respirator viser, at Israel har virusudbruddet under relativt god kontrol.

Læs flere MIFF artikler om Corona i Israel her.

Du kan læse denne artikel gratis på grund af MIFFs over 12.900 medlemmer i Norge og over 1.000 medlemmer i Danmark. Men vi har brug for støtte fra mange flere nu!

Giv en gave her eller brug MobilePay 49739

Bliv medlem ved at udfylde formularen herunder og trykke på “send”!

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp