Ambulancepersonale fra Magen David Adom ambulance service er klar til at hente syge Corona-patienter. (Foto: MDA)

48-årig far til 14 død af Corona

Antallet af dødsfald nærmer sig 200 i Israel.

Onsdag morgen meddelte sundhedsministeriet at antallet af Corona-dødsfald er steget 187 i Israel. Antallet af smittede er steget til 14.326, med 400 nye smittede opdaget i løbet af det sidste døgn, skriver Times of Israel.

Tilstanden er alvorlig hos 148 af de smittede, hvoraf 111 ligger i respirator. Indtil videre er 4961 personer blevet raskmeldte efter at have været smittet med Corona.

En af dem som døde de seneste dage er en 48-årig mand fra den ultraortodokse by Bnei Brak, en by som er hårdt ramt af Corona-pandemien. Den 48-åringe var far til 14 børn. Manden have angiveligt nogle underliggende sygdomme og døde efter en uge i respirator på hospitalet.

Derudover døde en 57-årig kvinde på Hadassah Ein Kerem Hospital i Jerusalem. Hun have angiveligt også underliggende sygdomme. På Kaplan Medical Center døde en 100-årig kvinde, hun er det ældste Corona-offer som hidtil er død i Israel.

De fleste personer som er døde af Corona i Israel var enten ældre eller personer med underliggende sygdomme. Eksperter mener, at den relativt langsomme stigning i antallet af smittede og patienter som ligger i respirator viser, at Israel har virusudbruddet under relativt god kontrol.

Læs flere MIFF artikler om Corona i Israel her.

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp