Bliv aktiv ven af ​​Israel nu!

Det jødiske folks og Israels historie – tidslinje

Israelsk Corona-behandling viser 100% overlevelsesrate ifølge data

Den israelske medicinal virksomhed Pluristem har haft succes med at behandle meget alvorligt syge Corona-patienter. (Foto: Pluristem).
Den israelske medicinal virksomhed håber lovende behandling på sigt også kan bruges i USA og Europa.

Seks kritisk syge Corona-patienter i Israel overlever efter de blev behandlet med et placentabaseret celleterapi produkt fra medicinal virksomheden Pluristem i Haifa, skriver Jerusalem Post.

Læs mere om Pluristems resultater med Corona behandling her.

Patienterne blev behandlet på tre forskellige israelske medicinske centre i en uge i forbindelse med landets særlige behandlingsprogram. Patienterne led af akut åndedrætsvigt og inflammatoriske komplikationer forbundet med Corona. Fire af patienterne viste også tegn på svigt i andre organsystemer, blandt andet hjerte- og nyresvigt.

-Vi er tilfredse med resultat efter det særlige behandlingsprogram for de kritisk syge Corona-patienter og har forpligtet os til at udnytte PLX-celler til fordel for patienter og sundhedssystemer. Pluristem er dedikeret til at bruge sine konkurrencefordele til massproduktion og potentielt kunne leverer PLX-celler til et stort antal patienter med akut behov for behandling, sagde Pluristem CEO og præsident Yaky Yanay.

Pluristems PLX-celler er “allogene mesenkym-lignende celler med immunmodulerende egenskaber”, hvilket betyder at de inducerer immunsystemets naturlige regulerende T-celler og M2-makrofager, forklarede virksomheden i tidligere pressemeddelelse. Med behandlingen hæmmes en farlig overaktivering fra immunsystemet. Behandlingen kan muligvis reducere de livsfarlige symptomer ved lungebetændelse og pneumonitis (generel betændelse i lungevæv).

Tidligere prækliniske undersøgelser af PLX-celler viste signifikante terapeutiske virkninger i dyreforsøg med pulmonal hypertension, lungefibrose, akut nyreskade og mave-tarmskade.

Pluristem vil nu søge om tilladelse til at gennemføre et multinationalt klinisk forsøg med behandling af komplikationer i forbindelse med Corona, ifølge pressemeddelelse.

Virksomheden er allerede i forhandlinger med USA og Europa om at ”definere vores kliniske Corona-strategi,” tilføjede Yanay.

Du kan læse denne artikel gratis på grund af MIFFs over 13.000 medlemmer i Norge og over 1.000 medlemmer i Danmark. Men vi har brug for støtte fra mange flere nu!

Giv en gave her eller brug MobilePay 49739

Bliv medlem