Israels første alvorligt syge Corona patient er raskmeldt

Den 38-årige buschauffør ser frem til at se sin familie igen.
Den 38-årige buschauffør Johnny er udskrevet fra hospitalet efter næsten en måned. (Foto: Baruch Padeh Medical Center)
Vis din støtte - klik her for at blive medlem af MIFF nu eller give en gave til informationsarbejdet. Du kan også sende SMS med kodeord MIFF til 1245 (200 kr).

Tirsdag formiddag kom den triste nyhed om at to kvinder, 49 og 50 år, blev de 17. og 18. ofre for Corona i Israel. Men heldigvis er der også positive historier. En 38-årig buschauffør fra Øst-Jerusalem, som har været på hospitalet og har været tilsluttet respirator siden 5. marts, er nu udskrevet fra hospitalet efter han er blevet fuldstændig rask, skriver Times of Israel.

-Det har været en virkelig hård måned, den hårdeste måned i mit liv. Til at begynde med fik jeg ilt. Jeg kunne ikke engang komme ud af sengen, siger manden, der kun identificeres som Johnny, efter han blev udskrevet fra Baruch Padeh Medical Center i Tiberias.

Den 38-årige var den første som blev alvorligt syg af Corona i Israel. Buschaufføren blev smittet af en gruppe græske turister han var chauffør for. I en periode var hans tilstand så alvorlig at han svævede mellem liv og død. Mandag rejste han hjem til sin kone og tre børn på 10 år, 2 år og 7 måneder.

-Jeg har ikke set baby Alex i over en måned. Det har været hårdt. Den første ting jeg vil gøre nu er at gå hjem og se mine børn. Jeg savner virkelig familien – de har også været isoleret og har ikke været uden for hjemmet, siger Johnny.

I en periode behandlede hospitalet den 38-årige mand med ebola lægemidlet Remdesivir, men der er ikke kommet yderligere oplysninger om hans behandling. Buschaufføren takker hospitalet for at have reddet hans liv.

-Jeg føler at dette team har reddet mit liv. Det er kun på grund af dem jeg kan stå her på mine fødder igen, siger han i det han forlader hospitalet.

Du er velkommen til at kommentere på artiklen!

I vores kommentarfelt har Med Israel For Fred (MIFF) givet ytringsfrihed for medlemmer og modstandere siden 2001. Skriv dit indlæg med dit rigtige navn og hold dig til sagen. Chikane er uacceptabelt. Undgå alle former for spam. Brud på retningslinjerne medfører, at kommentarer bliver slettet eller at du bliver blokeret.

Bliv fast giver for MIFF Danmark med sms
Send FASTMIFF til 1245 (der vil blive opkrævet et fast månedligt beløb på 100 kroner på din mobilregning + alm. sms-takst). For opsigelse: Send FASTMIFF STOP til 1245. Udbyder: Med Israel for fred, Muldvad 7, 2800 Kongens Lyngby, tlf. 93 87 86 74
Giv en gave til MIFF Danmark  med sms
Send MIFF til 1245 (der vil blive opkrævet et engangsbeløb på 200 kroner på din næste mobilregning + alm. sms-takst)


Tidligere artikelNu kan du læse hele “Løgnindustrien” gratis på nettet
Næste artikelIsraelsk kvinde tiltalt for at have spioneret for Hizbollah
Avatar
Bjarte Bjellås ble journalist i MIFF fra 1. januar 2017. Etter journaliststudier jobbet han i Fædrelandsvennen og Vennesla Tidende.

Ingen indlæg at vise