Bliv aktiv ven af ​​Israel nu!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. maj for at høre meget relevante foredrag. Vær hurtig med tilmelding, begrænset antal pladser. 

Israels øverste ledelse i karantæne efter sundhedminister Litzman er Corona-smittet

Israels premierminister Benjamin Netanyahu. (Foto: Kjetil Ravn Hansen)
Litzman og hans kone er smittet med Corona. Netanyahu og Israels øverste ledelse som kæmper mod Corona er nu alle i karantæne.

Premierministeren har besluttet at gå i karantæne med sine nære medarbejdere, rapporterer premierministerens kontor tidligt mandag eftermiddag.

Søndag blev Netanyahus rådgiver i ultraortodokse spørgsmål, Rivka Paluch, bekræftet smittet med Corona. Det er fortsat uklart hvornår Netanyahu sidst var i tæt kontakt med hende, skriver Times of Israel.

Netanyahu er gået i gang med forhandlinger om en ny israelsk regering.

Opdatering 2. april
Netanyahu, hans medarbejdere og hans familie blev efterfølgende alle testet negative for Corona.

Torsdag 2. april blev Netanyahu, Mossads chef Yossi Cohen, chefen for den nationale sikkerhed Meir Ben-Shabbat og generaldirektøren for sundhedsministeriet sendt i karantæne efter sundhedsminister Yaacov Litzman og hans kone blev testet positive for Corona, skriver Jerusalem Post.

Landets øverste ledelse som bekæmper Corona spredningen er nu alle i karantæne.Du kan læse denne artikel gratis på grund af MIFFs over 13.000 medlemmer i Norge og over 1.000 medlemmer i Danmark. Men vi har brug for støtte fra mange flere nu!

Giv en gave her eller brug MobilePay 49739

Bliv medlem