Bliv aktiv ven af ​​Israel nu!

Det jødiske folks og Israels historie – tidslinje

16 er døde af Corona i Israel

I starten af juni var der 2000 smittetilfælde i Israel. Ved udgangen af juni var tallet steget til 6500. (Foto: Magen David Adom).
Antallet af smittede er over 4200 - en af dem er en Netanyahu-rådgiver.

Søndag steg antallet af Corona dødsfald i Israel til 16. Virussens seneste offer er 84-årige Rosa Sherman fra Jerusalem. Hun døde efter at have været alvorligt syg på hospitalet i seks dage, skriver Times of Israel.

Hun var den tredje Corona-offer søndag. Tidligere på dagen døde to ældre i 90’erne i Bnei Brak og Jerusalem.

13 ud af de 16 personer som hidtil er døde af Corona i Israel var over 70 år. En 82-årig israelsk mand i Italien er også død af Corona. Derudover er der over 4200 smittede i Israel.

En af de smittede er Rivkah Paluch, som er en af ​​premierminister Benjamin Netanyahus rådgivere. Hun have et møde med Netanyahu i torsdags lige før hun fik besked om at hun var smittet, skriver Times of Israel.

Ifølge sundhedsministeriet er 66 af de smittede i alvorlig tilstand. 54 personer er i respirator, en af dem er en 22-årig mand uden underliggende sygdomme.

For at bekæmpe Corona spredning har de israelske myndigheder beordret alle borgere til at blive hjemme med få undtagelser. Borgerne må kun forlade hjemmet for at købe mad, medicin eller en kort gåtur maksimalt 100 meter fra hjemmet.

FN roser det gode samarbejde mellem Israel og de palæstinensiske myndigheder

Israel og de palæstinensiske myndigheder (PA) samarbejder om at begrænse spredningen af Corona.

Nickolay Mladenov som er FNs særlige koordinator for fredsprocessen i Mellemøsten har rost koordineringen mellem de israelske og de palæstinensiske myndigheder i kampen mod spredning af Corona. FN har rost samarbejdet for at være “fremragende”.

Du kan læse denne artikel gratis på grund af MIFFs over 13.000 medlemmer i Norge og over 1.000 medlemmer i Danmark. Men vi har brug for støtte fra mange flere nu!

Giv en gave her eller brug MobilePay 49739

Bliv medlem