16 er døde af Corona i Israel

Antallet af smittede er over 4200 – en af dem er en Netanyahu-rådgiver.

I starten af juni var der 2000 smittetilfælde i Israel. Ved udgangen af juni var tallet steget til 6500. (Foto: Magen David Adom).Før du læser videre, vil vi gerne takke dig som er medlem af MIFF og gør det muligt for os at drive denne hjemmeside. Hvis du ikke er medlem endnu, vil vi gerne invitere dig til at betale kontingent for 2021 nu. Så giver vi dig resten af ​​år 2020 gratis.

Søndag steg antallet af Corona dødsfald i Israel til 16. Virussens seneste offer er 84-årige Rosa Sherman fra Jerusalem. Hun døde efter at have været alvorligt syg på hospitalet i seks dage, skriver Times of Israel.

Hun var den tredje Corona-offer søndag. Tidligere på dagen døde to ældre i 90’erne i Bnei Brak og Jerusalem.

13 ud af de 16 personer som hidtil er døde af Corona i Israel var over 70 år. En 82-årig israelsk mand i Italien er også død af Corona. Derudover er der over 4200 smittede i Israel.

En af de smittede er Rivkah Paluch, som er en af ​​premierminister Benjamin Netanyahus rådgivere. Hun have et møde med Netanyahu i torsdags lige før hun fik besked om at hun var smittet, skriver Times of Israel.

Ifølge sundhedsministeriet er 66 af de smittede i alvorlig tilstand. 54 personer er i respirator, en af dem er en 22-årig mand uden underliggende sygdomme.

For at bekæmpe Corona spredning har de israelske myndigheder beordret alle borgere til at blive hjemme med få undtagelser. Borgerne må kun forlade hjemmet for at købe mad, medicin eller en kort gåtur maksimalt 100 meter fra hjemmet.

FN roser det gode samarbejde mellem Israel og de palæstinensiske myndigheder

Israel og de palæstinensiske myndigheder (PA) samarbejder om at begrænse spredningen af Corona.

Nickolay Mladenov som er FNs særlige koordinator for fredsprocessen i Mellemøsten har rost koordineringen mellem de israelske og de palæstinensiske myndigheder i kampen mod spredning af Corona. FN har rost samarbejdet for at være “fremragende”.

Tidligere artikelIsraelsk opfindelse kan forhindre respirator-mangel
Næste artikelMossad bidrager i kampen mod Corona
Du er velkommen til at kommentere på artiklen!

I vores kommentarfelt har Med Israel For Fred (MIFF) givet ytringsfrihed for medlemmer og modstandere siden 2001. Skriv dit indlæg med dit rigtige navn og hold dig til sagen. Chikane er uacceptabelt. Undgå alle former for spam. Brud på retningslinjerne medfører, at kommentarer bliver slettet eller at du bliver blokeret.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Avatar
Bjarte Bjellås ble journalist i MIFF fra 1. januar 2017. Etter journaliststudier jobbet han i Fædrelandsvennen og Vennesla Tidende.
Bliv fast giver for MIFF Danmark med sms
Send FASTMIFF til 1245 (der vil blive opkrævet et fast månedligt beløb på 100 kroner på din mobilregning + alm. sms-takst). For opsigelse: Send FASTMIFF STOP til 1245. Udbyder: Med Israel for fred, Muldvad 7, 2800 Kongens Lyngby, tlf. 93 87 86 74
Giv en gave til MIFF Danmark  med sms
Send MIFF til 1245 (der vil blive opkrævet et engangsbeløb på 200 kroner på din næste mobilregning + alm. sms-takst)