Bliv aktiv ven af ​​Israel nu!

Det jødiske folks og Israels historie – tidslinje

Israelsk virksomhed snart klar med produktion af hurtig Corona-test og hjemmetest

BATM Advanced Communications i Israel arbejder på masseproduktion af hurtige Corona-tests og hjemme-test. (Foto: http://www.batm.com/)
-Vi er overvældede over de mange henvendelser. Jeg regner vi i løbet af et par uger vil være i stand til at sende vores kit til næsten alle som ønsker det, siger administrerende direktør, Dr. Zvi Marom.

Nye testkit som kan påvise Corona fra spytprøver inden for 50 minutter kommer snart i produktion, ifølge Dr. Zvi Marom, administrerende direktør for det israelske firma BATM Advanced Communications, skriver Israel 21C.

Ifølge Marom vil BATM testen være kompatibel med det udstyr som allerede bruges til at udføre RT-PCR test for Corona i løbet af få timer.

-Vi er overvældede over de mange henvendelser. Jeg regner vi i løbet af et par uger vil være i stand til at sende vores kit til næsten alle som ønsker det, siger Marom.

BATM samarbejder med akademiske institutioner og forskningsinstitutioner, hovedsageligt i Europa om at gøre kittet tilgængeligt i et prisniveau som passer til masseproduktion.

BATM er også ved at udvikle et hjemme kit til at teste for Corona.

-Vi kokluderede at vi er nødt til at bidrage med noget som vil komme alle til gode, siger Marom.

Det skyldes, at nogle Corona smittede – hovedsageligt ældre og patienter med underliggende sygdomme har brug for indlæggelse.

-Derfor vil vi give folk en mulighed for at teste sig selv hjemme. Hvis det derimod er unge og raske personer, vil de kunne komme sig hjemme i karantæne og kontakte lægen hvis de får behov for det, siger Marom som også selv er læge.

Marom håber en hjemmetest for Corona vil være klar til masseproduktion inden for de næste tre til fire måneder. Selv hvis den nuværende epidemi er ovre til den tid vil Corona sandsynligvis vende tilbage igen, derfor vil det være godt at folk kan teste sig selv.

-Kombinationen af ​​en meget nøjagtig laboratorietset og en hjemmetest er en god metode til at holde øje med situationen, siger Marom.

-Vi undersøger også forskning som antyder at der muligvis kan skelnes mellem de personer som allerede er smittet og vil blive alvorligt syge og dem som vil have et mildere forløb. Hvis det er sandt vil der være meget som kan gøres på hospitalerne og i behandlingen. Vi ved mere om nogle dage, siger Marom.

Du kan læse denne artikel gratis på grund af MIFFs over 13.000 medlemmer i Norge og over 1.000 medlemmer i Danmark. Men vi har brug for støtte fra mange flere nu!

Giv en gave her eller brug MobilePay 49739

Bliv medlem