Chris Froome bliver israelsk kaptajn i Tour de France

Vil det israelske cykelhold mon vinde Tour de France?
Britiske Chris Froome bliver Kaptain for det israelske cykelhold i Tour de France. (Foto: Start Up-Nation)
Vis din støtte - klik her for at blive medlem af MIFF nu eller give en gave til informationsarbejdet. Du kan også sende SMS med kodeord MIFF til 1245 (200 kr).

I år bliver Tour de France set med israelske øjne, endnu mere spændende. Fire gange Tour de France-vinder Chris Froome vil i år være kaptajn for det israelske cykelhold Israel Start-Up Nation, skriver Israel Hayom.

Læs også MIFFs tidligere artikel om cykelegenden på det israelske hold HER.

– Chris bliver vores kaptajn i årets Tour de France, siger holdets sportsmanager Rik Verbrugghe.

Froome vandt Tour de France i 2013, 2015, 2016, 2017.

– Som fire gange tour vinder kan værdien af hans erfaring ikke undervurderes. Det bliver ekstremt godt for holdet, siger Verbrugghe.

Froome har tilbragt mere end tre uger på hospitalet efter han knækkede nakke, lårben, albue, hofte og ribben i et voldsomt cykelstyrt under et cykelløb i 2019. Den 36-årige britiske legende har udtalt at målet i år ikke er at vinde Tour de France, men at vende tilbage til sit tidligere topniveau.

– Efter to år væk fra Tour de France kan jeg ikke vente med at komme tilbage. Det har været en vanskelig rejse siden mit fald i Criterium du Dauphine i 2019, men nu er jeg top motiveret, siger Froome.

Tour de France 2021 løber fra 26. juni til 18. juli.

Du er velkommen til at kommentere på artiklen!

I vores kommentarfelt har Med Israel For Fred (MIFF) givet ytringsfrihed for medlemmer og modstandere siden 2001. Skriv dit indlæg med dit rigtige navn og hold dig til sagen. Chikane er uacceptabelt. Undgå alle former for spam. Brud på retningslinjerne medfører, at kommentarer bliver slettet eller at du bliver blokeret.

Bliv fast giver for MIFF Danmark med sms
Send FASTMIFF til 1245 (der vil blive opkrævet et fast månedligt beløb på 100 kroner på din mobilregning + alm. sms-takst). For opsigelse: Send FASTMIFF STOP til 1245. Udbyder: Med Israel for fred, Muldvad 7, 2800 Kongens Lyngby, tlf. 93 87 86 74
Giv en gave til MIFF Danmark  med sms
Send MIFF til 1245 (der vil blive opkrævet et engangsbeløb på 200 kroner på din næste mobilregning + alm. sms-takst)


Tidligere artikelIDF: – Vi er klar hvis Hamas angriber over flagmarch i Jerusalem
Næste artikelSe MIFFs gennemgang af hvordan danske medier spiller med på Pallywoods fløjte
Avatar
Bjarte Bjellås ble journalist i MIFF fra 1. januar 2017. Etter journaliststudier jobbet han i Fædrelandsvennen og Vennesla Tidende.

Ingen indlæg at vise