Bliv aktiv ven af ​​Israel nu!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. maj for at høre meget relevante foredrag. Vær hurtig med tilmelding, begrænset antal pladser. 

Chris Froome bliver israelsk kaptajn i Tour de France

Britiske Chris Froome bliver Kaptain for det israelske cykelhold i Tour de France. (Foto: Start Up-Nation)
Vil det israelske cykelhold mon vinde Tour de France?

I år bliver Tour de France set med israelske øjne, endnu mere spændende. Fire gange Tour de France-vinder Chris Froome vil i år være kaptajn for det israelske cykelhold Israel Start-Up Nation, skriver Israel Hayom.

Læs også MIFFs tidligere artikel om cykelegenden på det israelske hold HER.

– Chris bliver vores kaptajn i årets Tour de France, siger holdets sportsmanager Rik Verbrugghe.

Froome vandt Tour de France i 2013, 2015, 2016, 2017.

– Som fire gange tour vinder kan værdien af hans erfaring ikke undervurderes. Det bliver ekstremt godt for holdet, siger Verbrugghe.

Froome har tilbragt mere end tre uger på hospitalet efter han knækkede nakke, lårben, albue, hofte og ribben i et voldsomt cykelstyrt under et cykelløb i 2019. Den 36-årige britiske legende har udtalt at målet i år ikke er at vinde Tour de France, men at vende tilbage til sit tidligere topniveau.

– Efter to år væk fra Tour de France kan jeg ikke vente med at komme tilbage. Det har været en vanskelig rejse siden mit fald i Criterium du Dauphine i 2019, men nu er jeg top motiveret, siger Froome.

Tour de France 2021 løber fra 26. juni til 18. juli.

Du kan læse denne artikel gratis på grund af MIFFs over 13.000 medlemmer i Norge og over 1.000 medlemmer i Danmark. Men vi har brug for støtte fra mange flere nu!

Giv en gave her eller brug MobilePay 49739

Bliv medlem