Dansker har kørt sig til at blive kaptajn på israelsk cykelhold

Danske Mads Würtz Schmidt har kørt sig til rollen som kaptajn i det israelske cykelhold Israel Start-Up Nation
Danske Mads Würtz Schmidt er blevet kaptajn på det israelske cykelhold Israel Start-Up Nation. (Foto: Skærmdump, Israel Start-Up Nation, YouTube)
ISRAEL ER UNDER ANGREB!
Vis din støtte - klik her for at blive medlem af MIFF nu eller give en gave til informationsarbejdet. Du kan også sende SMS med kodeord MIFF til 1245 (200 kr). 

I dag kunne flere danske medier, blandt dem TV2 SPORT berette om at danske Mads Würtz Schmidt har kørt sig til rollen som kaptajn i det israelske cykelhold Israel Start-Up Nation – læs mere HER og HER.

Schmidt udtaler:

– Jeg var bedre kørende, end jeg lige havde regnet med. Det kom lidt bag på mig, siger han til TV 2 SPORT efter de seneste ugers træningslejr.

Sammen med Israel Start-Up Nation starter Schmidt i dag 2021-sæsonen med det franske etapeløb Étoile de Bessèges.

 – Vi går ind til løbet med mig som kaptajn faktisk. Det kørte jeg mig til på træningslejren. Vi kørte også en enkeltstart, hvor jeg var hurtigst, så det var meget fedt, tilføjer Schmidt.

Ifølge Schmidt er han blevet holdets kaptajn efter en super opstart og beslutningen om et nyt setup på holdet.

– Vi har fået nogle nye folk i den sportslige ledelse, der tror rigtig meget på mig, og som er klar til at give mig chancer. Det giver en masse motivation, fortsætter Schmidt.

Holdets først opgave bliver fem etaper i Frankrig, hvor stjerner som eksempelvis Egan Bernal, Vincenzo Nibali, Geraint Thomas og Filippo Ganna stiller op sammen med flere World Tour profiler.

– Det er jo nærmest et halvt Tour de France-felt. Jeg så lige Bauke Mollema tjekke ind på hotellet. Ham havde jeg ikke regnet med at se, men der er også flere store hold og ryttere med, end der plejer at være, siger Schmidt.

Dagens etape på 141 kilometer vil foregå på de sydfranske landeveje.

– Det en svær finale, hvor der kommer til at være tidsforskelle med en minut lang stigning, der er virkelig stejl og teknisk svær at komme ind på. Så det gælder det om at være i position dér, forklarer Schmidt.

– Ellers er det dag for dag, og så skal jeg selvfølgelig være klar i weekenden, hvor klassementet bliver kørt. Mit mål er enkeltstarten på søndag, slutter Schmidt.

Du er velkommen til at kommentere på artiklen!

I vores kommentarfelt har Med Israel For Fred (MIFF) givet ytringsfrihed for medlemmer og modstandere siden 2001. Skriv dit indlæg med dit rigtige navn og hold dig til sagen. Chikane er uacceptabelt. Undgå alle former for spam. Brud på retningslinjerne medfører, at kommentarer bliver slettet eller at du bliver blokeret.

Bliv fast giver for MIFF Danmark med sms
Send FASTMIFF til 1245 (der vil blive opkrævet et fast månedligt beløb på 100 kroner på din mobilregning + alm. sms-takst). For opsigelse: Send FASTMIFF STOP til 1245. Udbyder: Med Israel for fred, Muldvad 7, 2800 Kongens Lyngby, tlf. 93 87 86 74
Giv en gave til MIFF Danmark  med sms
Send MIFF til 1245 (der vil blive opkrævet et engangsbeløb på 200 kroner på din næste mobilregning + alm. sms-takst)


Tidligere artikelEfter klagestorm fjernede NRK antisemitisk radioindslag, siger «ingen konsekvenser» for radiovært
Næste artikelPA ærer ‘martyrer’ ved at plante 35.000 oliventræer – du betaler via skatten
Avatar
Rika Greenberg (født 1969 i København) har en BA i hebraisk og mellemøstlige forhold samt en kandidatgrad i strategisk kommunikation. Derudover er hun uddannet i klassisk kunst og grafisk design. Rika har bred international erfaring fra fx reklamebranchen, medicinalbranchen og internationale vikrsomheder. Hun er vokset op i Israel, men bosatte sig igen i Danmark som voksen, hvor hendes to nu voksne børn også er født. Fra 1. feb. 2019 er Rika Greenberg blevet ansat i en 80% stilling som marketingsansvarlig og journalist i MIFF Danmark.

Ingen indlæg at vise