Bliv aktiv ven af ​​Israel nu!

Det jødiske folks og Israels historie – tidslinje

Phil Saunders fortæller MIFF om bosættere og palæstinensere som samarbejder

Phil Saunders. (Foto: pohap.org)
I interview med MIFFs daglige leder Conrad Myrland, fortæller Phil Saunders fra organisationen "Path of Hope and Peace, hvordan palæstinenserne i Hussan og de israelske bosættere i Beitar Illit samarbejder og lever i fredelig sameksistens.

Phil Saunders, der står i spidsen for organisationen Path of Hope and Peace fortæller i interview til MIFFs daglige leder om hvordan israelske bosættere og palæstinensere i Judæa og Samaria (Vestbredden) samarbejder og lever fredeligt sammen.

Klik for at se interview:

Du kan læse denne artikel gratis på grund af MIFFs over 13.000 medlemmer i Norge og over 1.000 medlemmer i Danmark. Men vi har brug for støtte fra mange flere nu!

Giv en gave her eller brug MobilePay 49739

Bliv medlem