Den anerkendte israelske trompetist Itamar Borochov giver koncert i Odense og Kolding med sin kvartet.

Israelsk jazzkvartet kommer til Danmark

Den anerkendte israelske jazzmusikker Itamar Borochov giver to koncerter i Danmark med sin kvartet.

Den israelske trompetist og jazzmusiker Itamar Borochov fra byen Jaffa, beliggende tæt på Tel Aviv kommer for første gang med sin kvartet til Danmark. Kvartetten spiller på Musikhuset Dexter i Odense den 10. februar og på Godset i Kolding den 11. februar.

Borochov begyndte at spille trompet som 11-årig og studerede jazztrompetister som Louis Armstrong, Clarck Terry, Miles Davis og Booker Little. Borochov studerede i New York og deltog i Barry Harris’ ugentlige klasser. Han er søn af musikeren Yisrael Borochov.

Borochov blev dybt inspireret, da han besøgte en lokal synagoge og for første gang hørte sefardisk musik og absorberede maqams (en improvisationsteknik, fra Mellemøsten og Nordafrika) Borochov er også optaget af musikken i de Mizrahi og Ashkenazi jødiske samfund.

Udover Borochov på trompet består kvartetten af ​​Rob Clearfield på klaver, Amir Bar Akava på trommer og Avri Borochov på kontrabas.

Du kan købe billetter til koncerten i Odense her.
Du kan købe billetter til koncerten i Kolding her.

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp