Bliv aktiv ven af ​​Israel nu!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. maj for at høre meget relevante foredrag. Vær hurtig med tilmelding, begrænset antal pladser. 

Israelsk jazzkvartet kommer til Danmark

Den anerkendte israelske trompetist Itamar Borochov giver koncert i Odense og Kolding med sin kvartet.
Den anerkendte israelske jazzmusikker Itamar Borochov giver to koncerter i Danmark med sin kvartet.

Den israelske trompetist og jazzmusiker Itamar Borochov fra byen Jaffa, beliggende tæt på Tel Aviv kommer for første gang med sin kvartet til Danmark. Kvartetten spiller på Musikhuset Dexter i Odense den 10. februar og på Godset i Kolding den 11. februar.

Borochov begyndte at spille trompet som 11-årig og studerede jazztrompetister som Louis Armstrong, Clarck Terry, Miles Davis og Booker Little. Borochov studerede i New York og deltog i Barry Harris’ ugentlige klasser. Han er søn af musikeren Yisrael Borochov.

Borochov blev dybt inspireret, da han besøgte en lokal synagoge og for første gang hørte sefardisk musik og absorberede maqams (en improvisationsteknik, fra Mellemøsten og Nordafrika) Borochov er også optaget af musikken i de Mizrahi og Ashkenazi jødiske samfund.

Udover Borochov på trompet består kvartetten af ​​Rob Clearfield på klaver, Amir Bar Akava på trommer og Avri Borochov på kontrabas.

Du kan købe billetter til koncerten i Odense her.
Du kan købe billetter til koncerten i Kolding her.

Du kan læse denne artikel gratis på grund af MIFFs over 13.000 medlemmer i Norge og over 1.000 medlemmer i Danmark. Men vi har brug for støtte fra mange flere nu!

Giv en gave her eller brug MobilePay 49739

Bliv medlem