Bliv aktiv ven af ​​Israel nu!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. maj for at høre meget relevante foredrag. Vær hurtig med tilmelding, begrænset antal pladser. 

Her boede 32 familier

Beboelsesejendommen kollapsede i byen Holon, 12. september. Heldigvis blev alle beboere evakueret kort forinden. (Foto: Flash90)
Heldigvis blev familierne evakueret kort før ejendommen kollapsede.

En beboelsesejendom i byen Holon beliggende i central-Israel kollapsede i går. Heldigvis kom ingen af de 32 familier i ejendommen noget til. Ejendommen blev evakueret 30 timer før den kollapsede, skriver Times of Israel.

Dagen forinden hørte beboerne mistænkelige lyde og herefter opstod der sprækker i vægge og vinduer i nogle af lejlighederne kunne ikke åbnes. Redningsmandskab som kom til stedet konkluderede i samarbejde med ingeniører at ejendommen skulle evakueres med det samme. blot et døgn senere er beboelsesejendommen af sig selv brast sammen til støv.

Flere beboere i ejendommen tænkte på det forfærdelige kollaps af en beboelsesejendom i Miami i USA, hvor 98 personer omkom – mange af dem var medlemmer af det jødiske samfund i Miami. Mange af beboerne i ejendommen i Holon har mistet alle deres ejendele:

– Nu sidder jeg tilbage med ingenting. Heldigvis er jeg i live, men hele mit liv var i den lejlighed. Alle billederne af mine børn – jeg får dem aldrig tilbage, siger mor til to Moran Konfino.

Ingeniører vil tjekke nærliggende beboelsesejendomme for skader. En naboejendom blev delvist skadet og er blevet avkueret.

Her kollapser beboelsesejendommen:

Du kan læse denne artikel gratis på grund af MIFFs over 13.000 medlemmer i Norge og over 1.000 medlemmer i Danmark. Men vi har brug for støtte fra mange flere nu!

Giv en gave her eller brug MobilePay 49739

Bliv medlem ved at udfylde formularen herunder og trykke på “send”!