Bliv aktiv ven af ​​Israel nu!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. maj for at høre meget relevante foredrag. Vær hurtig med tilmelding, begrænset antal pladser. 

Israelsk opfindelse giver øjeblikkelig Corona-svar – pilotprojekt starter i europæiske lufthavne

Corona-krisen fortsat alvorlig i Israel. (Illustrationsfoto: Dany Sternfeld, flickr)
I nær fremtid vil en nyudviklet Corona-spytprøve blive testet i to europæiske lufthavne.

Med Corona-testen SpectraLIT er det ikke længere nødvendigt at tage prøver langt nede i næsen eller dybt nede i halsen. Du bliver blot bedt om at gurgle 10 ml. af en særlig mundskyl mundskyllet spyttes ud i et prøverør, hvorefter spyttet bliver analyseret med lys, kunstig intelligens vil i løbet af kort tid finde ud af om du er Corona-smittet.

https://twitter.com/Kpwesteros/status/1296344790536032256

I løbet af nogle dage eller en uge vil SpectraLIT blive taget i brug i to europæiske lufthavne, siger Eli Assoolin, leder af udviklingsteamet, til avisen Times of Israel. SpectraLIT bliver allerede brugt som pilotprojekt på tolv hospitaler.

– Den måde at teste for Corona er ikke mere vanskelig end at tage en fingeraftryksprøve, siger Assoolin. SpectraLIT er udviklet af Virusight Diagnostic, et selskab etableret af Newsight sammen med Sheba Medical Center. Pilotprojektet for brug i lufthavne bliver sat i gang med ICTS Europe, et sikkerhedsselskab som opererer med mere end 120 lufthavne i 23 lande.

Du kan læse denne artikel gratis på grund af MIFFs over 13.000 medlemmer i Norge og over 1.000 medlemmer i Danmark. Men vi har brug for støtte fra mange flere nu!

Giv en gave her eller brug MobilePay 49739

Bliv medlem