250.000 deltog ved Tel Aviv Pride

Den kendte skuespiller Neil Patrick Harris var ambassadør for paraden.

En kvart million mennesker deltog i pride paraden i Tel-Aviv d. 14 juni (Foto: Arsen Ostrovsky)Før du læser videre, vil vi gerne takke dig som er medlem af MIFF og gør det muligt for os at drive denne hjemmeside. Hvis du ikke er medlem endnu, vil vi gerne invitere dig til at betale kontingent for 2021 nu. Så giver vi dig resten af ​​år 2020 gratis.

Ifølge arrangøren deltog en kvart million mennesker ved pride-paraden i Tel Aviv fredag d. 14 juni. Pride-paraden i Tel Aviv er den største i Asien og en af de største i hele verden. I tillæg til alle de lokale lokker paraden også ca. 30.000 turister hvert år, skriver avisen Ha’aretz.

Mens forholdene for lesbiske, homoseksuelle, biseksuelle og transseksuelle er meget vanskelig de fleste steder i Mellemøsten, regnes Tel Aviv for at være en af de mest venlige byer i verden for mennesker i LGBT-miljøet.

Årets ambassadør for pride-paraden i Tel Aviv var TV-stjernen Neil Patrick Harris, som for de fleste kender fra TV-serien «How I met your mother».

Neil Patrick Harris, kendt fra «How I met your mother», var årets pride-ambassadør. (Foto: Tel Avivs kommune)
Tidligere artikelSkole ramt af raket fra Gaza
Næste artikelSkabelse af ægte arabisk-israelsk fred på konferencen i Bahrain
Du er velkommen til at kommentere på artiklen!

I vores kommentarfelt har Med Israel For Fred (MIFF) givet ytringsfrihed for medlemmer og modstandere siden 2001. Skriv dit indlæg med dit rigtige navn og hold dig til sagen. Chikane er uacceptabelt. Undgå alle former for spam. Brud på retningslinjerne medfører, at kommentarer bliver slettet eller at du bliver blokeret.

Avatar
Bjarte Bjellås ble journalist i MIFF fra 1. januar 2017. Etter journaliststudier jobbet han i Fædrelandsvennen og Vennesla Tidende.