En kvart million mennesker deltog i pride paraden i Tel-Aviv d. 14 juni (Foto: Arsen Ostrovsky)

250.000 deltog ved Tel Aviv Pride

Den kendte skuespiller Neil Patrick Harris var ambassadør for paraden.

Ifølge arrangøren deltog en kvart million mennesker ved pride-paraden i Tel Aviv fredag d. 14 juni. Pride-paraden i Tel Aviv er den største i Asien og en af de største i hele verden. I tillæg til alle de lokale lokker paraden også ca. 30.000 turister hvert år, skriver avisen Ha’aretz.

Mens forholdene for lesbiske, homoseksuelle, biseksuelle og transseksuelle er meget vanskelig de fleste steder i Mellemøsten, regnes Tel Aviv for at være en af de mest venlige byer i verden for mennesker i LGBT-miljøet.

Årets ambassadør for pride-paraden i Tel Aviv var TV-stjernen Neil Patrick Harris, som for de fleste kender fra TV-serien «How I met your mother».

Neil Patrick Harris, kendt fra «How I met your mother», var årets pride-ambassadør. (Foto: Tel Avivs kommune)
Facebook
Twitter
Email
WhatsApp