Kamal Hasson har sendt nytårshilsen til Israel fra Twitter. (Foto: Flavio~, flickr.com)

Syrisk berømthed ønsker Israel Shana Tova og sejr over Iran

Kamal Hasson er syrisk filminstruktør og forfatter i eksil. Hasson siger, at mange syrere "bærer Israel i deres hjerte og deres hjerte i Israel."


Kamal Hasson er en syrisk filminstruktør og forfatter, der bor i eksil i Sverige, fordi han er modstander af det syriske regime, skriver Israel Today.

På Twitter gav han udtryk for, hvad han siger, at mange syrere føler, når de ønsker alle israelere Shana Tova og sejr over Iran. 

I sin direkte henvendelse til alle borgere i den jødiske stat siger Hasson blandt andet:

“Jeg er forfatter og instruktør, mit navn er Kamal Hasson og jeg ønsker vores israelske brødre og venner i staten Israel et godt nytår. Må det nye år være et velsignet år. Må det bringe fred, sikkerhed og sejr over Iran. Vi siger altid, at Israel er i vores hjerter og vores hjerter er i Israel. Fra den svenske hovedstad Stockholm – Shabbat Shalom.”


https://twitter.com/AbSuria83/status/1177956559407718402?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1177956559407718402&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.israeltoday.co.il%2Fread%2Fsyrian-celebrity-wishes-israel-happy-new-year-victory-over-iran%2F

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp