Hamas-leder Ismail Haniyeh. (Skærmdump fra klip via Twitter)

– Kampen vil fortsætte til vi har fjernet den zionistiske okkupant

Hamas-leder Ismail Haniyeh lægger ikke skjul på terrorgruppens mål.

Den 17. marts talte Hamas-leder Ismail Haniyeh til en stor folkemængde. Joe Truzman, der er forskningsanalytiker i organisationen The Foundation for Defense of Democracies har delt et kort uddrag af talen med engelske undertekster på Twitter:

– Modstandskampen vil fortsætte i Judæa og Samaria (Vestbredden), Gaza og Palæstina, til vi har fjernet den zionistiske besættelsesmagt fra hele Palæstinas land fra havet til floden, skreg Haniyeh.

Haniyeh fortsatte i sin skrigende tone: «Palæstina er ikke kun Judæa og Samaria og Gaza (…), det er Haifa, Jaffa, Akko, Lod, Ramleh og Safed. Palæstina og hver eneste tomme jord er en islamisk ejendomsret (waqf). Når vi siger, at vi ikke vil anerkende Israel, er det ikke kun et politisk slogan. Det er en konsekvent og klar ideologisk tilgang. Ingen af ​​os anerkender, og ingen af ​​os vil anerkende den zionistiske enhed på en eneste tomme af Palæstinas land.»

Hamas giver klar besked og lægger ikke skjul på målet om at udslette Israel. Alligevel kom NRK i Norge (svarende til DR i Danmark), tilbage i maj 2017 med følgende falske overskrift: «Hamas vil ikke længere udslette Israel.»

Vil du vide mere terrorgruppen Hamas der støttes af Iran? Klik her for at læse MIFFs temaside om Hamas.

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp