Bliv aktiv ven af ​​Israel nu!

Det jødiske folks og Israels historie – tidslinje

Svar til Christian Juhl …

Palestinians burn Israeli flags (Palinfo Twitter account, April 13, 2018 - via The Meir Amit Intelligence and Terrorism Information Center).
Palestinians burn Israeli flags (Palinfo Twitter account, April 13, 2018 - via The Meir Amit Intelligence and Terrorism Information Center).
OPDATERING 22 maj 2018: Her vil miff.dk dele de svar til Christian Juhls indlæg, som vi får kendskab til. Artiklen bliver løbende opdateret. Har du selv allerede skrevet noget (eller lavet en anden aktion) - og gerne vil inspirere andre - giv mig en praj på post@miffdk.local / Dina Grossman - Opdatering 22. maj 2018 ... Nu er der tre svar - plus en meningsudveksling som Henrik og Ella Chievitz har haft med Christian Juhl.

Som bekendt har Christian Juhl skrevet et modbydeligt indlæg, som mandag den 7. maj blev udgivet af mange – måske alle? – regionalaviser. Han skal ikke stå uimodsagt.

Den 22. maj 2018 udkom Ella og Henriks svar til Christian Juhl: “Israel ønsker en 2-statsløsning” – genoptrykt her. De skriver bl.a.

Israel ønsker en 2-statsløsning. Men hvilke sikkerhedsmæssige trusler kan Israel leve med, herunder konsekvensen af at få en Iran/Isis-støttet terrorbevægelse som nabo. … Christian Juhl fremhæver i et indlæg 14. maj, at Israel har et særligt ansvar for at skabe en 2-statsløsning, da de er en stærk militær magt … Faktum er, at et stærkt militær ikke afholder Hamas, Hizbollah eller terrorister fra Vestbredden fra angreb, Israels ansvar er dets civilbefolkning, og ikke en accept af en 2-statsløsning hvor jødisk liv indgår som en risiko. …

Demonstrationen var kaldt »March of Return« altså målet at trænge ind over grænsen til Israel. Alle kender til konsekvensen af at udfordrer Israels grænser …

Angående en undersøgelse af de ulykkelige begivenheder så er faktum, at Israel i mange FN-organer er udset på forhånd til at være skyldig.

Den 14. maj 2018 udkom Christian Juhls, “Uvildig undersøgelse i Gaza“, svar til Ella og Henrik Chievitz. Tryk på artiklens titel hvis du vil læse den – jeg vil ikke genoptrykke den her men vil henvise til MIFF Danmarks dækning. Denne inkluderer ikke kun indlægget af 7. maj, men også en gennemgang af oppositionens udhængning af Udenrigsministeren for at stole på Israel

Ole Groth-Andersen, medstifter af aktionsnetværket Sammen om Israel, skriver i Sjællandske (14. maj 2018) bl.a.

Hvornår stopper løgnene? … Chr. Juhl dæmoniserer Israel i et indlæg 7/5. Jeg vil her forholde mig til nogle å af de mange usandheder. …… flere medlemmer af partiet [Enhedslisten], hvis ikke dem alle, bakker da også op omkring BDS og/eller Boykot Israel-foreningerne, der ønsker Israel fjernet fra landkortet og jøderne jaget i havet. Det synger de, og det skriver de!

Ella og Henrik Chievitz skriver i Midtjyllands Avis (9. maj 2018) bl.a:

Israels ret til at eksistere under sikre grænser …

Det er forståeligt, at Israel gør alt hvad de kan for at beskytte sin grænse og derved civilbefolkning. Tænk om flere 1000 stillede sig op på grænsen til Danmark heriblandt terrorister der er klar til at springe sig selv i luften for at dræbe civile og begyndte at bryde gennem grænseområdet ved Danmark.

David Jano, pressechef, Israels ambassade, skriver den 8. maj i Skive Folkeblad bl.a.

Christian Juhl skriver om fredelige demonstranter? Hamas har selv erklæret, at 15 af de af Christian Juhl nævnte 17 døde er terrorister fra Hamas. Alle er blevet fotograferet med maskingeværer, mens de råber om Israels udslettelse.

… Christian Juhl sammenligner igen Israel med Syrien, en horribel sammenligning. … Dette blev ellers til fulde afvist fra Anders Samuelsens side ved det omtalte samråd tidligere på året om Gaza.

Noter

Oprindeligt udgivet 9. maj 2018. Sidst opdateret 22. maj 2018 kl. 23.30 – rækkefølgen af bidrag er ændret så de nyeste er øverste …

Du kan læse denne artikel gratis på grund af MIFFs over 13.000 medlemmer i Norge og over 1.000 medlemmer i Danmark. Men vi har brug for støtte fra mange flere nu!

Giv en gave her eller brug MobilePay 49739

Bliv medlem