Gantz får første forsøg på at danne regering

Præsident Reuven Rivlin meddelte søndag 15. marts at Benny Gantz er blevet udnævnt som premierministerkandidat af 61 ud af 120 Knesset-medlemmer.
Yair Lapid (t.v.), Moshe Ya'alan, Benny Gantz og Gabi Ashkenazi i Kahol Lavan samtaler 17. november. (Foto: Facebook)Før du læser videre, vil vi gerne takke dig som er medlem af MIFF og gør det muligt for os at drive denne hjemmeside. Hvis du ikke er medlem endnu, vil vi gerne invitere dig til at betale kontingent for 2021 nu. Så giver vi dig resten af ​​år 2020 gratis.

Alle Knesset-repræsentanter i Den arabiske fælles liste har samlet sig om at anbefale Benny Gantz fra Kahol Lavan som ny premierministerkandidat. Det samme har Labour-Gesher-Meretz og Israel Beyteinu. Dermed får Gantz et mandat fra et mindst muligt flertal i Knesset i forsøget på at danne en regeringskoalition.

Præsident Reuven Rivlin afholdt søndag aften møde mellem lederne af Israels to største partier, Likud-leder Benjamin Netanyahu og Gantz. Han opfordrede parterne til at danne en samlingsregering. Derefter kom Netanyahu og Gantz med en fælles erklæring hvor de varslede at parternes forhandlingsgrupper vil mødes inden for kort tid.

Du er velkommen til at kommentere på artiklen!

I vores kommentarfelt har Med Israel For Fred (MIFF) givet ytringsfrihed for medlemmer og modstandere siden 2001. Skriv dit indlæg med dit rigtige navn og hold dig til sagen. Chikane er uacceptabelt. Undgå alle former for spam. Brud på retningslinjerne medfører, at kommentarer bliver slettet eller at du bliver blokeret.

Bliv fast giver for MIFF Danmark med sms
Send FASTMIFF til 1245 (der vil blive opkrævet et fast månedligt beløb på 100 kroner på din mobilregning + alm. sms-takst). For opsigelse: Send FASTMIFF STOP til 1245. Udbyder: Med Israel for fred, Muldvad 7, 2800 Kongens Lyngby, tlf. 93 87 86 74
Giv en gave til MIFF Danmark  med sms
Send MIFF til 1245 (der vil blive opkrævet et engangsbeløb på 200 kroner på din næste mobilregning + alm. sms-takst)


Ingen indlæg at vise