Bliv aktiv ven af ​​Israel nu!

Det jødiske folks og Israels historie – tidslinje

Ben&Jerry’s har lanceret særlig is

Ben&Jerrys. (Foto: Twitter @AmySpiro)
"En sød stemme" så dagens lys i tirsdags.


Ben & Jerry’s har lanceret en ny smag – En sød stemme. Den nye smag blev valgt ved en konkurrence om ingredienserne, skriver Times of Israel.

Ben & Jerry’s gav de israelske vælgere en ekstra god grund til at stemme ved landets tredje valg i løbet af blot et år.

Den nye is hedder En sød stemme og det er første gang der er tre valg i løbet af et år i Israel.

Den nye is består af vaniljeis fyldt med chokolade formet som fredssymbolet, chokoladeovertrukkede mandler, chokoladeis fyldt med stykker af hvid chokolade og lyse browniestykker.

Konkurrencen om den nye smag varede to måneder. Ben & Jerry’s bad følgerne på Instagram vælge ingredienser til en valg-is, som ville være Tredje gang is (pa’am shlishit glida). Tredje gang is er et kendt udtryk blandt israelere. Udtrykket bruges når folk mødes to gange med kort mellemrum efter ikke at have set hinanden i lang tid, læs mere om udtrykket her. Vælgerne har brugt samme udtryk som en spøg om valget 2. marts.

Der var mange forslag til ingredienser i den nye is, eksempelvis krydderiet zaatar og Bamba.

Der var også en konkurrencedeltager som foreslog en smag med bitter eftersmag.

Ben & Jerry’s valgte at favne den søde smag og har ikke kommenteret på den politiske situation i Israel.

-Ud over retten og pligten til at stemme og gøre en forskel på denne vigtige dag, har du fået endnu en god grund til at nyde din fridag, skrev Ben & Jerry’s tirsdag på Instagram efter den nye smag blev offentliggjort (i Israel har lønmodtagerne fri på valgdage).

Du kan læse denne artikel gratis på grund af MIFFs over 13.000 medlemmer i Norge og over 1.000 medlemmer i Danmark. Men vi har brug for støtte fra mange flere nu!

Giv en gave her eller brug MobilePay 49739

Bliv medlem