Netanyahu: – Mit livs største sejr

Benjamin Netanyahu taler efter valgsejeren 2. marts 2020. (Foto: Skærmdump fra video på Twitter)Før du læser videre, vil vi gerne takke dig som er medlem af MIFF og gør det muligt for os at drive denne hjemmeside. Hvis du ikke er medlem endnu, vil vi gerne invitere dig til at betale kontingent for 2021 nu. Så giver vi dig resten af ​​år 2020 gratis.

Optælling af stemmerne er stadig i gang. Det er uklart om Netanyahus koalition har sikret sig et klart flertal ved Knesset-valget 2. marts, men alt tyder på at de kommer meget tæt på et sådant resultat.

Dette er den største sejr i mit liv, sagde Netanyahu i sin tale til Likuds vagthold i aften.

-Sejren kom mod alle odds og efter at folk havde skrevet mindeord om os, fortsatte han.

I talen lovede Netanyahu at eliminere Irans atomtrussel og skabe fred med moderate arabiske lande.

Du er velkommen til at kommentere på artiklen!

I vores kommentarfelt har Med Israel For Fred (MIFF) givet ytringsfrihed for medlemmer og modstandere siden 2001. Skriv dit indlæg med dit rigtige navn og hold dig til sagen. Chikane er uacceptabelt. Undgå alle former for spam. Brud på retningslinjerne medfører, at kommentarer bliver slettet eller at du bliver blokeret.

Bliv fast giver for MIFF Danmark med sms
Send FASTMIFF til 1245 (der vil blive opkrævet et fast månedligt beløb på 100 kroner på din mobilregning + alm. sms-takst). For opsigelse: Send FASTMIFF STOP til 1245. Udbyder: Med Israel for fred, Muldvad 7, 2800 Kongens Lyngby, tlf. 93 87 86 74
Giv en gave til MIFF Danmark  med sms
Send MIFF til 1245 (der vil blive opkrævet et engangsbeløb på 200 kroner på din næste mobilregning + alm. sms-takst)