Bliv aktiv ven af ​​Israel nu!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. maj for at høre meget relevante foredrag. Vær hurtig med tilmelding, begrænset antal pladser. 

Nobelprisvinder Arafat: – Du vil se israelerne flygte som rotter

Yasser Arafat. (Foto: Remy Steinegger, WEF)
I 1994 fik Yasser Arafat Nobels fredspris af den norske Nobelkomite - alt imens drømte Arafat om at israelerne ville flygte som rotter.

Den britisk-palæstinensiske journalist Abdel Bari Atwan udtrykte begejstring over de seneste ugers billeder fra lufthavnen i Kabul. Over for den libanesiske tv-station Mayadeen, kom han med sin fremtidsprofeti om at israelerne vil flygte fra Israel – ligesom vestlige statsborgere og afghanere er flygtet fra Taliban i Afghanistan.

– Israel er i forvirring, i panik. De ved udmærket godt at det som skete i lufthavnen i Kabul vil gentage sig i Ben Gurion luft, siger Atwan.

– Men Ben Gurion lufthavn vil blive lukket, fortsatte han, ingen fly vil lande der. De [israelerne] vil ikke have andet alternativ end [at flygte via] havet.

Tv-stationens programleder smiler ved tanken om at israelere må lære at svømme i Middelhavet. Dernæst fortæller Atwan følgende historie:

– I juli 1995, mødtes jeg med præsident Yasser Arafat i Tunesien. Omkring kl. 01 inviterede Arafat mig med på en natlig gåtur. Arafat sagde til mig: ‘Ved Allah, du vil se israelerne flygte fra Palæstina, som rotter flygter fra et synkende skib. Du vil opleve det. Jeg vil ikke opleve det, men du er meget yngre end mig og du vil opleve det.’ I dag tror jeg på at profetien vil blive opfyldt.

Arafat flyttede fra Tunesien til Gaza i juli 1994. Der er grund til at tro at Atwan har blandet årstallene sammen, og at Arafat delte sin antisemitiske drøm med Atwan samme år som han fik tildelt Nobels fredspris i Norge. Uanset årstallet gør det ikke sagen bedre…

Se klippet her (via Memri):

Du kan læse denne artikel gratis på grund af MIFFs over 13.000 medlemmer i Norge og over 1.000 medlemmer i Danmark. Men vi har brug for støtte fra mange flere nu!

Giv en gave her eller brug MobilePay 49739

Bliv medlem ved at udfylde formularen herunder og trykke på “send”!