Palæstinensiske myndigheder har arresteret sanger for at optræde i jødisk bosættelse

Står anklaget for at fremme normalisering med Israel.
Illustrativt foto af sanger. (Foto: M Asser, flickr)
Vis din støtte - klik her for at blive medlem af MIFF nu eller give en gave til informationsarbejdet. Du kan også sende SMS med kodeord MIFF til 1245 (200 kr).

De palæstinensiske myndigheders (PA) sikkerhedsstyrker har arresteret palæstinensisk sanger for at optræde i den jødiske bosættelse Ariel i Samaria, skriver avisen Jerusalem Post.

Sangeren som bor i landsbyen Kafr ad-Dik i Judæa og Samaria (Vestbredden) vil blive stillet for en dommer, anklaget for at fremme normalisering med Israel, fortæller kilder med kendskab til sagen.

Sangeren blev for nylig inviteret til at optræde ved en fest afholdt af israelsk fabrik for sine palæstinensiske arbejdere i Ariel Industrial Park, fortæller palæstinensiske kilder.

– I modsætning til hvad PA påstår var der ikke bosættere ved festen. Festen blev organiseret af fabriksejerne for deres palæstinensiske arbejdere, fortæller en af de palæstinensiske kilder.

Abdullah Kmeil, PA-borgmester i Salfit-distriktet i Judæa og Samaria beskyldte sangeren for at optræde for ”bosættere og prostituerede”.

Sangeren er arresteret og henvist til det palæstinensiske retsvæsen, fortalte borgmesteren.

– Vi arbejder for at beskytte vores land mod konfiskation af bosættere og tusindvis af *martyrer (terrorister med israelske liv på samvittigheden), mere end en million sårede og over en million fanger. Vi afviser enhver normalisering og er chokeret over at en af vores populærere sangere har optrådt for bosættere og prostituerede i Ariel. Sangeren er arresteret og henvist til anklagemyndigheden med videoklip som bevis, udtalte borgmesteren.

Borgmesteren tilføjede at han var “chokeret” over at nogle palæstinensere havde appelleret til PA’s sikkerhedsstyrker om at frigive sangeren.

– Vi advarer kraftigt mod gentagelse af den slags handlinger som fornærmer vores folk og deres retfærdige sag, og vi vil ikke vise barmhjertighed over for dem som fremmer normalisering med de morderiske bosættere, udtalte borgmesteren.

PA tillader heller ikke salg af privatejet ejedomme til jøder i Jerusalem. Straffen er dødsstraf/fængsel på livstid med hårdt straffearbejde – læs HER.

Danmark sender årligt mindst 200 millioner danske skattekroner til PA. PA misbruger blandt andet udenlandsk bistand – inkl. dansk bistand til at aflønne (Pay for Slay) terrorister med israelske liv på samvittigheden. Læs HER.

Den 5. maj var der en stor debat i Folketinget om hvorvidt Danmark skulle stoppe for dansk PA-bistand som en konsekvens af de utallige sager om PA misbrug af midler til eksempelvis terrorbelønning af dømte terrorister med israelske liv på samvittigheden. Under debatten blev MIFFs information om misbrug af dansk bistand fremhævet. Se folketingsdebatten HER.

Se PA’s “løn” skala til terrorister her:

Dette billede har en tom ALT-egenskab (billedbeskrivelse). Filnavnet er PMW-1024x671.png
Skærmdump: https://palwatch.org/


Du er velkommen til at kommentere på artiklen!

I vores kommentarfelt har Med Israel For Fred (MIFF) givet ytringsfrihed for medlemmer og modstandere siden 2001. Skriv dit indlæg med dit rigtige navn og hold dig til sagen. Chikane er uacceptabelt. Undgå alle former for spam. Brud på retningslinjerne medfører, at kommentarer bliver slettet eller at du bliver blokeret.

Bliv fast giver for MIFF Danmark med sms
Send FASTMIFF til 1245 (der vil blive opkrævet et fast månedligt beløb på 100 kroner på din mobilregning + alm. sms-takst). For opsigelse: Send FASTMIFF STOP til 1245. Udbyder: Med Israel for fred, Muldvad 7, 2800 Kongens Lyngby, tlf. 93 87 86 74
Giv en gave til MIFF Danmark  med sms
Send MIFF til 1245 (der vil blive opkrævet et engangsbeløb på 200 kroner på din næste mobilregning + alm. sms-takst)


Tidligere artikelSe arabisk politiker fjerne jødisk yderliggående højrefløjspolitiker fra Knesset-talerstol
Næste artikelEks-iransk judoka dedikerer OL-medalje til Israel
Avatar
Rika Greenberg (født 1969 i København) har en BA i hebraisk og mellemøstlige forhold samt en kandidatgrad i strategisk kommunikation. Derudover er hun uddannet i klassisk kunst og grafisk design. Rika har bred international erfaring fra fx reklamebranchen, medicinalbranchen og internationale vikrsomheder. Hun er vokset op i Israel, men bosatte sig igen i Danmark som voksen, hvor hendes to nu voksne børn også er født. Fra 1. feb. 2019 er Rika Greenberg blevet ansat i en 80% stilling som marketingsansvarlig og journalist i MIFF Danmark.

Ingen indlæg at vise