Bliv aktiv ven af ​​Israel nu!

Det jødiske folks og Israels historie – tidslinje

PA-premierminister: – Terrorister er uskyldige ofre “henrettet af Israel” uden grund

Ifølge de palæstinensiske myndigheder er palæstinensiske terrorister uskyldige ofre "henrettet af Israel" uden grund. Du er med til at betale for PAs propaganda via skatten.

I sidste uge forsøgte den 17-årige terrorist Atallah Rayyan at knivstikke en israelsk soldat, terroristen blev skudt og dræbt. PA var hurtigt ude med klassisk PA-propaganda om at terroristen var blevet “henrettet” af Israel, skriver Palestinian Media Watch (PMW).

De palæstinensiske myndigheder (PA) udnyttede terroristens “martyrdød” til at fremstille ham som et offer og kaldte det Israels skyld – klassisk PA-fordrejning.

PA-logik er at når det lykkes dem at opildne unge palæstinensere til at begå knivterror mod israelske soldater og blive “martyre” ved at blive skudt undervejs, så er de jo uskyldige ofre. Logisk, ikke?

Alene sidste forsøgte to unge palæstinensere af begå knivterrorangreb, i begge tilfælde blev terroristerne dræbt af israelske soldater i selvforsvar for ikke selv at blive dræbt. Det er bare ikke hvad palæstinenserne får at vide. PA fortæller palæstinenserne at terroristerne var uskyldige og tilfældigvis var i nærheden af ​​soldaterne. PA fortæller palæstinenserne at israelsk politik er at skyde unge palæstinensere og dræbe dem uden grund.

Du er med til at betale for PA-propaganda og opildning til terrorangreb mod israelere via Danmarks million bidrag til PA hvert eneste år! Læs mere om hvordan dansk bistand til palæstinenserne misbruges af PA HER.

PAs propaganda blev serveret til palæstinenserne af PA-premierminister Muhammad Shtayyeh – se klip her:

Her er et uddrag af PA-premierministerens udtalelser – læs hele teksten inkl. noter HER på engelsk.

PA-premierminister Muhammad Shtayyeh: ”Israelsk vold og angreb FORTSÆTTER – terroristerne og angrebene fra bosættere og besættelseshæren fortsætter. Omfanget af ødelæggelsen af ​​palæstinensiske hjem i de palæstinensiske landsbyer, Jerusalem og omkringliggende områder har nået et hidtil uset omfang. De [israelske] drab på unge palæstinensere er også udvidet i henhold til politikken om at åbne ild for at dræbe eller politikken om hurtig henrettelse (sic.). I sidste uge mistede vi to martyrer, der blev skudt af besættelsen ved de to kontrolpunkter i kolonierne Ariel og Gush Etzion. (dvs. Atallah Rayyan og en anden uidentificeret terrorist, begge forsøgte at knivstikke israelske soldater). Jeg sender medfølelse til deres familier. På jeres vegne sender jeg også medfølelse til fangernes familie af Martyr Maher Sa’sa (PMW var ikke i stand til at bestemme arten af ​​hans forbrydelser -Ed.) I Qalqilya, der døde som martyr i besættelseens fængsel på grund af politikken om medicinsk forsømmelse (sic., se note nedenfor vedrørende PA-injurier om medicinsk misbrug af palæstinensiske fanger). ”

[Officielt PA-tv, 1. februar 2021]

Samme PA-propaganda blev brugt af Dansk palæstinensisk venskabsforening (DPV):

Du kan læse denne artikel gratis på grund af MIFFs over 13.000 medlemmer i Norge og over 1.000 medlemmer i Danmark. Men vi har brug for støtte fra mange flere nu!

Giv en gave her eller brug MobilePay 49739

Bliv medlem