Sangen blev spillet på PA TV Live 26. og 29. april, 2., 3. og 8. maj. (Skærmdump fra PA TV Live, via Palestinian Media Watch).

Kvinder opfordres til at blive selvmordsbombere, betalt med dine skattepenge

«Tag bombebæltet på og spræng bomben i Haifa.»

Minst fire gange i løbet af de seneste uger har en officiel palæstinensisk tv-kanal sendt opfordring til at udløse selvmordsbomber i de israelske byer Haifa og Atlit.

«Tag bombebæltet på,
spræng den første [bombe] i Haifa og den anden i Atlit…
Tag bæltet på, O datter af mit land,
og spræng den foran fjenderne.
Hvor sød er smagen af martyeriet,
Jeg har ikke fundet nogen som den.»

Ovennævnte sang blev fremført sammen med kvindelige dansere på tv-kanalen PA TV Live. Sangen blev opført første gang i 2017 under en palæstinensisk kulturfestival, ifølge Palestinian Media Watch. To tidligere kvindelige selvmordsbombere bliver æret i sangen:

«I har løftet vores hoveder til himmelen, vort folk følger jer nu i tusindvis,» hedder det i sangen. Til sammen dræbte de to terrorister, Wafa Idris og Ayyat Al-Akhras, tre israelere og sårede 178.

Der opfordres også til brug af andre våben i sangen: «Tag på dig molotov cocktails og AK-47 ammunition. Gør tyrannen konstant bange, og må en vulkan af olie koge under ham…»

PA TV og PA TV Live er de palæstinensiske myndigheders officielle kanaler, som bliver finansieret af dansk og norsk bistand.
(Læs flere af MIFFs artikler om dansk bistand til palæstinenserne her.)

Hvad siger du til at dine skattepenge bruges til at opmuntre palæstinensiske kvinder til at gå i døden for at dræbe jøder?

-Skriv dit svar i kommentarfeltet-

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp