Bliv aktiv ven af ​​Israel nu!

Det jødiske folks og Israels historie – tidslinje

Kvinder opfordres til at blive selvmordsbombere, betalt med dine skattepenge

Sangen blev spillet på PA TV Live 26. og 29. april, 2., 3. og 8. maj. (Skærmdump fra PA TV Live, via Palestinian Media Watch).
«Tag bombebæltet på og spræng bomben i Haifa.»

Minst fire gange i løbet af de seneste uger har en officiel palæstinensisk tv-kanal sendt opfordring til at udløse selvmordsbomber i de israelske byer Haifa og Atlit.

«Tag bombebæltet på,
spræng den første [bombe] i Haifa og den anden i Atlit…
Tag bæltet på, O datter af mit land,
og spræng den foran fjenderne.
Hvor sød er smagen af martyeriet,
Jeg har ikke fundet nogen som den.»

Ovennævnte sang blev fremført sammen med kvindelige dansere på tv-kanalen PA TV Live. Sangen blev opført første gang i 2017 under en palæstinensisk kulturfestival, ifølge Palestinian Media Watch. To tidligere kvindelige selvmordsbombere bliver æret i sangen:

«I har løftet vores hoveder til himmelen, vort folk følger jer nu i tusindvis,» hedder det i sangen. Til sammen dræbte de to terrorister, Wafa Idris og Ayyat Al-Akhras, tre israelere og sårede 178.

Der opfordres også til brug af andre våben i sangen: «Tag på dig molotov cocktails og AK-47 ammunition. Gør tyrannen konstant bange, og må en vulkan af olie koge under ham…»

PA TV og PA TV Live er de palæstinensiske myndigheders officielle kanaler, som bliver finansieret af dansk og norsk bistand.
(Læs flere af MIFFs artikler om dansk bistand til palæstinenserne her.)

Hvad siger du til at dine skattepenge bruges til at opmuntre palæstinensiske kvinder til at gå i døden for at dræbe jøder?

-Skriv dit svar i kommentarfeltet-

Du kan læse denne artikel gratis på grund af MIFFs over 13.000 medlemmer i Norge og over 1.000 medlemmer i Danmark. Men vi har brug for støtte fra mange flere nu!

Giv en gave her eller brug MobilePay 49739

Bliv medlem