De palæstinensiske myndigheders dobbelt standard udstillet på forsiden af officiel avis

Corona-krisen i det palæstinensiske samfund afslører de palæstinensiske myndigheders dobbeltmoral.

Al-Aqsa-moskeen på Tempelbjerget. (Illustrationfoto: Reway 2007 / Flickr.com CC)Før du læser videre, vil vi gerne takke dig som er medlem af MIFF og gør det muligt for os at drive denne hjemmeside. Hvis du ikke er medlem endnu, vil vi gerne invitere dig til at betale kontingent for 2021 nu. Så giver vi dig resten af ​​år 2020 gratis.

Al-Hayat Al-Jadida er de palæstinensiske myndigheders officielle avis.

På forsiden søndag den 22. marts blev Israel kritiseret for at lukke al-Aqsa-moskeen på grund af Corona-smitte.

På samme forside blev Hamas kritiseret for ikke at lukke moskeer i Gazastriben.

Kan du se logikken?

Læs mere om det hos Palestinian Media Watch her.

Tidligere artikelFor første gang i 17 år er Genesaret Sø næsten fuld
Næste artikelEden Alene vil repræsentere Israel i Eurovision 2021
Du er velkommen til at kommentere på artiklen!

I vores kommentarfelt har Med Israel For Fred (MIFF) givet ytringsfrihed for medlemmer og modstandere siden 2001. Skriv dit indlæg med dit rigtige navn og hold dig til sagen. Chikane er uacceptabelt. Undgå alle former for spam. Brud på retningslinjerne medfører, at kommentarer bliver slettet eller at du bliver blokeret.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Avatar
Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i MIFF. Han utviklet nettstedet på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.